Βαλβέρδε: “Δεν είχαμε φρεσκάδα”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, πως η ομάδα του δεν είχε την φρεσκάδα των τελευταίων παιχνιδιών, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στην υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ, πως η ομάδα του δεν είχε την φρεσκάδα των τελευταίων παιχνιδιών, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα στην υπόθεση πρόκριση για τον τελικό του Κυπέλλου.


«Ο ΟΦΗ είναι μία ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει πολύ, κάνει τα πράγματα δύσκολα για εμάς, γιατί κλείνεται υπερβολικά πίσω και είναι δύσκολο να περάσουμε την αμυντική της γραμμή. Οπότε σήμερα ήταν η πρώτη φορά που καταφέραμε να τον κερδίσουμε, γιατί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά ούτε και στον α’ γύρο το καταφέραμε. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά, παρόλο που σήμερα ο μεγαλύτερος αντίπαλος ήταν η έλλειψη ευστοχίας από τη δική μας πλευρά.


Όπως είπα και νωρίτερα, σήμερα ήταν σαν να παίζουμε απέναντι σε έναν τοίχο. Ήταν πολύ δύσκολα να περάσουμε την αμυντική γραμμή του ΟΦΗ που δεν μας απείλησε. Όσο περνούσε ο χρόνος, τα πράγματα γίνονταν πιο δύσκολα, γιατί μας έλειπε η φρεσκάδα. Ευτυχώς καταφέραμε να σκοράρουμε, έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή», τόνισε αρχικά.


Για την εικόνα του παιχνιδιού, είπε: «Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο αργό και ειδικά στο α’ ημίχρονο. Ίσως να δινόταν αυτή η εντύπωση, γιατί ο αντίπαλος όταν κλείνεται πίσω δεν έχεις πολλές εναλλαγές. Σήμερα εμείς καταφέραμε με διάφορους συνδυασμούς να μπούμε στην περιοχή του αντιπάλου, όμως, τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, γιατί ο ΟΦΗ ήταν πολύ καλά κλεισμένος. Καταλαβαίνω γιατί φαινόταν αργό το ματς, γιατί παρόλο που φτάναμε στην περιοχή, ήταν δύσκολο να τελειώσουμε τις φάσεις, βρίσκοντας τις κατάλληλες λύσεις. Μερικές φορές όμως πρέπει να έχεις υπομονή».


Για τα ποσοστά πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού: «Παρόλο που έχουμε το πλεονέκτημα στο σκορ, πιστεύω ότι η πρόκριση είναι ανοικτή. Εμείς θα πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε. Το ίδιο θα κάνει και ο ΟΦΗ. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πιστεύω επίσης πώς το παιχνίδι θα είναι πιο ανοικτό απ’ ό,τι ήταν σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.