Κοντογεωργάκης: “Να γεμίσει το γήπεδο”

Μία από τις θρυλικές μορφές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Εδουάρδος Κοντογεωργάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην φετινή της πορεία.

Μία από τις θρυλικές μορφές του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Εδουάρδος Κοντογεωργάκης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αναφέρθηκε στην φετινή της πορεία. Οπως τόνισε είναι ανάγκη η παρουσία του κόσμου, προκειμένου να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Εδουάρδο Κοντογιωργάκη:

Κύριε Κοντογιωργάκη καλησπέρα σας. Καταρχήν θα ήθελα να στείλετε ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο των Ιωαννίνων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εργοτέλη

«Είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Πρέπει την Κυριακή όλοι μας να είμαστε στο γήπεδο να στηρίξουμε από κοντά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, αλλά και να επιβραβεύσουμε παράλληλα την προσπάθεια που κάνουν οι παίκτες μας τον τελευταίο καιρό. Το «Ζωσιμάδες» την Κυριακή πρέπει να είναι γεμάτο. Έφτασε επιτέλους η ώρα ο αντίπαλος μας να νιώσει τι ακριβώς σημαίνει έδρα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Το αξίζουν αυτά τα παιδιά, αφού δίνουν και την ψυχή τους στις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να κρατήσουν την ομάδα στην Super League. Γι αυτό το λόγο όλοι μας πρέπει να δώσουμε βροντερό παρών”.

Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι πολύ σημαντικό αφού με  νίκη ο ΠΑΣ κάνει ακόμα ένα βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Θα ήθελα το σχόλιο σας για την εν λόγω αναμέτρηση

«Όπως προανέφερα αυτά τα παιδιά έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια το τελευταίο διάστημα. Η αναμέτρηση με τον Εργοτέλη μπορεί να κρύβει παγίδες αλλά είμαστε καλύτερη ομάδα και πρέπει να το δείξουμε έμπρακτα στο γήπεδο. Οι παίκτες μας πρέπει να έχουν ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση. Υπάρχει καλή ψυχολογία από τα τελευταία καλά αποτελέσματα και αυτό μας δίνει ώθηση για να συνεχίσουμε το θετικό σερί. Παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Ποια είναι η άποψη σας για τον κ. Αναστασιάδη;

«Είναι ένας προπονητής ο οποίος διαθέτει προσωπικότητα και πυγμή. Γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο και σε όσες ομάδες δούλεψε άφησε έργο. Πολύ καλή επιλογή η πρόσληψη του κ. Αναστασιάδη στον πάγκο της ομάδας. Με τον ερχομό του η ομάδα βελτιώθηκε σε όλους τους τομείς και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα».

Κάντε μου μια σύγκριση του τότε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που αγωνιζόσασταν με τον σημερινό

«Άλλες εποχές τότε, άλλες εποχές τώρα. Τότε το ποδόσφαιρο ήταν διαφορετικό, πιο σκληρό, δεν είχαμε τις πολυτέλειες που υπάρχουν τώρα. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, εξελίσσεται. Εμείς βέβαια εκείνη την εποχή είχαμε μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας. Μπαίναμε στον αγωνιστικό χώρο με αισιοδοξία και πάντα ματώναμε την φανέλα. Ο σημερινός ΠΑΣ πρέπει να αποκτήσει ψυχολογία και αυτή χτίζεται μέσα από τις επιτυχίες. Αν ο ΠΑΣ καταφέρει και μείνει στην Super League που πιστεύω ότι θα μείνει τότε τα πράγματα στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερα για την αγαπημένη μας ομάδα. Ο ΠΑΣ είναι ομάδα με ιστορία και διαθέτει βαριά φανέλα, αλλά διαθέτει και πολύ κόσμο που την λατρεύει».

Το βιογραφικό του Θρυλικού «Λόκο»

Είναι γιος και συνονόματος του μεγάλου Αργεντινού ποδοσφαιριστή Εντουάρντο Ριγκάνι, ο οποίος υπήρξε και προπονητής του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το 1973. Πριν αγωνιστεί στον ΠΑΣ έπαιζε για την Ατλάντα της Αργεντινής.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκε από το 1973 έως το 1983, κατόπιν έπαιξε στην Κέρκυρα για ένα χρόνο και έπειτα επέστρεψε στον ΠΑΣ όπου και ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα  το 1985.

Με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα ο Κοντογιωργάκης αγωνίστηκε σε 317 αγώνες, εκ των οποίων οι 218 ήταν στην Α’ Εθνική κατηγορία και σκόραρε 91 φορές. Τη σεζόν 1976-1977 ήταν πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με 11 γκολ και τη σεζόν 1978-1979 πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ με 8 γκολ. Ο Εδουάρδος Κοντογιωργάκης έχει αγωνιστεί 3 φορές με την Εθνική Ελλάδος το 1978.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.