Ανατρέπει τα προγνωστικά ο Μίσελ

Η θέληση και ο επαγγελματισμός του Μίσελ Γκαρμπίνι, ανατρέπουν τα ιατρικά προγνωστικά που τον ήθελαν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η θέληση και ο επαγγελματισμός του Μίσελ Γκαρμπίνι, ανατρέπουν τα ιατρικά προγνωστικά που τον ήθελαν να μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Βραζιλιάνος, αποδεικνύει πως είναι πολύ σκληρό καρύδι, κάνοντας τον Μανουέλ Μασάδο να μην πιστεύει στα μάτια του, βλέποντάς τον να τρέχει και να γυμνάζεται το πρωί της Τετάρτης, μαζί με τους συμπαίκτες του, σαν να μη τρέχει τίποτα!

Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι σίγουρα διαθέσιμος, ενόψει Πανιωνίου, ωστόσο  υπάρχουν σοβαρές ελπίδες επανάκαμψής του στην ενδεκάδα του Αρη. Εάν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, τότε ο Μασάδο θα πάρει βαθιά ανάσα, δεδομένου πως είναι ο μοναδικός αριστερός μπακ που έχει η ομάδα. Η «αλχημεία» με τον Τσουκάνη δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ ούτε ο δεξιοπόδαρος, Καζναφέρης, είναι η ενδεδειγμένη επιλογή. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πορτογάλος σκέφτηκε ακόμα και τον νεαρό, Μπαγκή, από την β΄ ομάδα, δείγμα του προβληματισμού στον οποίο έχει περιέλθει για τη συγκεκριμένη θέση. Η προπόνηση της Πέμπτης και το χαλάρωμα της Παρασκευής, θα κρίνουν πολλά σε ότι αφορά τον Μίσελ και το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών από το οποίο ταλαιπωρήθηκε όλες τις προηγούμενες ημέρες.

Αντιθέτως, δεν είναι καλά τα νέα για τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος και πάλι δεν κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο. Ούτως ή άλλως ο Μεξικανός δεν ήταν αυτός που ήθελε ο Μασάδο στα προηγούμενα παιχνίδια και η αποχή από το επερχόμενο, ίσως τον ηρεμήσει και του κάνει καλό. Μόνος του γυμνάστηκε και ο Μανώλης Παπαστεριανός. 

Για τη θέση του Καστίγιο στην κορυφή της επίθεσης, «ερίζουν» οι Γιαννιώτας και Τριανταφυλλάκος. Το προβάδισμα, ασφαλώς, έχει ο πρώτος και πλέον το ερώτημα είναι ποιος θα καλύψει τη δεξιά πτέρυγα, με δεδομένο πως ο Σολτάνι δεν ικανοποίησε με τον ΟΦΗ, ο Ουμπίδες προτιμάται ως ελεύθερος πίσω από τον επιθετικό, ενώ ούτε ο Νέτο βρίσκεται σε καλή κατάσταση.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.