Μπιάρσμιρ: «Δε θα υπάρξει οικονομικό πρόβλημα»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει τα χρήματα που χρειάζεται ώστε να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ.

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να βρει τα χρήματα που χρειάζεται ώστε να ξεφύγει από την δύσκολη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει, εμφανίστηκε ο Ματίας Μπιάρσμιρ. Ο Σουηδός αμυντικός τόνισε στον Τύπο της πατρίδας του πως ο Δημήτρης Γόντικας κάνει εξαιρετική δουλειά, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία του στο «τριφύλλι». Ο Μπιάρσμιρ τόνισε στην ιστοσελίδα «Sportbladet».

Για το ότι δεν έχει λάβει χρήματα μέσα στο 2012: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι προσωπικό».

Για την διορία της UEFA: «Νομίζω πως η ομάδα θα βρει χρήματα. Θα κοστίσει περισσότερο αν δεν καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη. Ο Δημήτρης Γόντικας κάνει σπουδαία δουλειά. Είναι κοντά μας και μας εξηγεί πως έχουν τα πράγματα».

Για τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ: «Χαίρομαι που είπα στη σύζυγο μου και την κόρη μου να μείνουν σπίτι. Οι οπαδοί πετούσαν βόμβες μολότωφ»!

Για τα αγωνιστικά: «Παίζω με τους βασικούς στις προπονήσεις, αλλά την τελευταία στιγμή ο προπονητής αλλάζει άποψη. Έτσι συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο και θέλω να τον εξαντλήσω. Αν μου κάνουν πρόταση για να ανανεώσω, θα την σκεφτώ σοβαρά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Παίζουμε για να κερδίσουμε τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.