Ιτούδης: “Αλλη Μακάμπι την Πέμπτη”

Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε το χτεσινό παιχνίδι με την Μακάμπι ώς ένα από τα καλύτερα φετινά του Παναθηναϊκού αλλά έσπευσε να τονίσει ότι η πρόκριση έχει δρόμο ακόμη.

Ο Δημήτρης Ιτούδης χαρακτήρισε το χτεσινό παιχνίδι με την Μακάμπι ώς ένα από τα καλύτερα φετινά του Παναθηναϊκού αλλά έσπευσε να τονίσει ότι η πρόκριση έχει δρόμο ακόμη. «Ίσως είναι το καλύτερο που έχουμε κάνει στο ΟΑΚΑ. Οι περισσότερες καλές εμφανίσεις ήταν εκτός έδρας. Ήταν γεμάτο παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση» είπε στο «NovaΣΠΟΡ FM».

Ο συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς επεσήμανε ότι «δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων. Η Μακάμπι διαθέτει καλούς παίκτες και έκανε καλές εμφανίσεις στην κανονική διάρκεια. Έκανε κάποιες προσθαφαιρέσεις και διατηρήθηκε σε καλό ρυθμό. Κάναμε το πρώτο βήμα, περιμένουμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι την Πέμπτη».

Αναφορικά με τα επόμενα ματς με την Μακάμπι ο Ιτούδης είπε: «Θα αλλάξουν κάποια πράγματα. Απλώς κάναμε το 1-0. Ακούγοντας και τους παίκτες στο τέλος, πρέπει να είμαστε έξυπνοι και να διαχειριστούμε σωστά το 1-0. Χρειάζονται τρεις νίκες και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Υποσυνείδητα είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένα είδος χαλάρωσης στο τέλος».

Για το αν έπαιξαν καθοριστικό ρόλο τα αρκετά εύστοχα τρίποντα του Παναθηναϊκού, ο Ιτούδης δήλωσε: «Το να σουτάρεις με μεγάλα ποσοστά είναι πλεονέκτημα για όλους. Το θέμα είναι τα σουτ να είναι σωστά δομημένα και να εκμεταλλεύεσαι τις περιστροφές για να είναι ελεύθερος ο παίκτης. Σε συνδυασμό με την άμυνα, μας βοήθησε πολύ. Χθες είχαμε πολλών ειδών καταστάσεις. Είχαμε ποικιλία. Από όλες τις δημιουργίες πήραμε καλά σουτ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.