Τρομάζουν οι Ιταλοί με το «καυτό» ΣΕΦ (video)

Τον έβδομο παίκτη του Ολυμπιακού, τους 12 χιλιάδες δηλαδή που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του ΣΕΦ, δείχνουν να φοβούνται ακόμη περισσότερο και από την ίδια την ομάδα του Μουνιόθ, οι Ιταλοί της Ραβένα.

Τον έβδομο παίκτη του Ολυμπιακού, τους 12 χιλιάδες δηλαδή που θα κατακλύσουν κάθε γωνιά του ΣΕΦ, δείχνουν να φοβούνται ακόμη περισσότερο και από την ίδια την ομάδα του Μουνιόθ, οι Ιταλοί της Ραβένα.

Το κλίμα στην Ιταλική ομάδα από την επομένη κιόλας του πρώτου τελικού δείχνει ανησυχία και φόβο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί ζήτησαν από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία την παρουσία και δεύτερου παρατηρητή φοβούμενοι τον κόσμο. Στην συνέντευξη τύπου βέβαια αρνήθηκαν το παραπάνω και δήλωσαν χαρακτηριστικά:

«Εμείς, οι παίκτες της ομάδας και το τεχνικό τιμ είμαστε εδώ γα να συγκεντρωθούμε σε αυτό που θα γίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Ήρθαμε για να παίξουμε βόλεϊ και τίποτα άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ ζεστή, οι φίλαθλοι είναι πολύ ενθουσιώδεις. Σε κάθε περίπτωση εμείς ως ομάδα είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε» είπε ο αρχηγός Σαντιάγκο Ορντούνα. Από την πλευρά του ο κόουτς Σόλι Φάμιο μοίρασε τις πιθανότητες κατάκτησης του Κυπέλλου.

«Αυτό που κάναμε στον πρώτο τελικό ήταν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για εμάς. Τώρα είμαστε εδώ στην έδρα του Ολυμπιακού. Αυτό το παιχνίδι είναι 50-50 για τις δυο ομάδες καθώς θα υπάρχει και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θα υπάρχει η δύναμη της έδρας για τον Ολυμπιακό. Σε κάθε περίπτωση αυτό που έγινε στην πρώτη αναμέτρηση αποτελεί παρελθόν και είμαστε εδώ για να αποκομίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Οι πιθανότητες είναι 50-50». Η Ραβένα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με προπόνηση στο κλειστό του Ρέντη. Το πρωί της Τετάρτης θα γνωρίσει και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.