Ο δρόμος για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται σήμερα στις 19:00 τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποφασισμένος να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου. Οι “ερυθρόλευκοι” αφήνουν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου και στρέφονται στον δεύτερο στοχο που εχουν βάλει για τη φετινή σεζόν.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα φρεσκάρει την 11αδα του. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησε εκτός αποστολής τους Μοντέστο, Μακούν, Καζίμ και Ιμπαγάσα. Πήρε μαζί του τους: Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδη, Μαρκάνο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Χολέμπας, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδη, Διαμαντάκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει τέτοια πολυτέλεια, καθώς του λείπουν ήδη βασικοί παίκτες του. Όπως ο Βεζυρίδης έχει προσβληθεί από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ηρακλείου και ο Μπούρμπος που υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Ξενοδόχωβ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ουκάρ, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζαχαράκης, Καμπάνταης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.