Το πρώτο βήμα για τον τελικό

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους των «ερυθρόλευκων», γι αυτό και ο Βαλβέρδε με τους παίκτες του θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι. Στο τέλος της σεζόν το ραντεβού με Βαλβέρδε.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη υποδέχεται τον ΟΦΗ και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό. Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους των «ερυθρόλευκων», γι αυτό και ο Βαλβέρδε με τους παίκτες του θέλουν να αποκτήσουν σοβαρό προβάδισμα για την πρόκριση από το πρώτο κιόλας παιχνίδι.
 
Η διοίκηση από τη μεριά της έχει χαμηλώσει την τιμή του εισιτηρίου, έτσι ώστε ο κόσμος να παρευρεθεί στο γήπεδο για να αποθεώσει τους «ερυθρόλευκους» που στάθηκαν όρθιοι στο ΟΑΚΑ και παράλληλα να τους σώσει και ώθηση για τον τελικό του Κυπέλλου.
 
Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Μοδέστο, Καζίμ-Ρίτσαρντς και Μακούν που αγωνίστηκαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ από την εξέδρα θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση και οι Μόνχε, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Μπάμποβιτς και Ιμπαγάσα.
 
Αναλυτικά η αποστολή:  Μέγερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Ντιόγκο.
 
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10:30.
 
 
Στο τέλος της σεζόν το ραντεβού με Βαλβέρδε
Πολλά ειπώθηκαν και πολλά γράφτηκαν σχετικά με το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην ομάδα, ωστόσο από τον Ολυμπιακού τονίζουν για ακόμα μία φορά πως το ραντεβού του Μαρινάκη με τον Ισπανό τεχνικό θα γίνει όταν ολοκληρωθούν οι επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.