Σακόρ: "Αν βάλουμε πρώτοι γκολ όλα θα πάνε καλά" (video)

16/03/2019 • 13:42
Σακόρ
  • shares
Στην κάμερα του ΟΦΗ TV για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την Κυριακή στο Ηράκλειο, μίλησε ο Βαγιεμπά Σακόρ, τονίζοντας τη σημασία του να πετύχει ο ΟΦΗ πρώτος γκολ.

Αναλυτικά τόνισε: 

"Αυτός ο αγώνας κερδίζεται 100% με τη νοοτροπία. Φυσικά πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο τακτικό κομμάτι, αλλά επίσης πιστεύω ότι πρέπει να παίξουμε με την καρδιά μας. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο και να δώσουμε μάχη. Παίζουμε στην έδρα μας και όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι την Κυριακή μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Πιστεύω ότι χρειαζόμαστε ένα γκολ για να τους “ανοίξουμε”. Μέχρι στιγμής ήμασταν πολύ άτυχοι, αφού δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Γι' αυτό αν πετύχουμε ένα γκολ, όλα θα πάνε καλά".

Σε ότι αφορά στη δική του απόδοση και στο κατά πόσο έχει προσαρμοστεί στον ΟΦΗ, ο Σακόρ υποστήριξε:

"Για μένα προσωπικά πιστεύω ότι παιχνίδι με παιχνίδι πατάω καλύτερα στο γήπεδο, δημιουργώ ευκαιρίες και χρειάζομαι περισσότερη τύχη".

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/07/2019 • 07:03

Στόχος η αποτελεσματικότητα για Γιουνγκ Μπόϊς, Μόλντε και Σάμροκ Ρόβερς

Φαβορί για την νίκη αλλά προαπαιτούμενη την ουσία είναι σήμερα η Γιουνγκ Μπόϊς, η Ρέϊκιαβικ και η Μόλντε. Σε διαφορετικό πλαίσιο η ανάλογη αναζήτηση της Σάμροκ Ρόβερς με αντίπαλο την σοβαρή, τελευταία, UCD