Αποχώρησε o Δαλούκας

Την παραίτησή του από τη Νίκη Βόλου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας στον Blue Star FM ο Γιώργος Δαλούκας.

Την παραίτησή του από τη Νίκη Βόλου ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας στον Blue Star FM ο Γιώργος Δαλούκας. Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση περιέρχεται πλέον η ομάδα της Θεσσαλίας, που αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά οικονομικά προβλήματα.

Όπως αναφέρει η έγκυρη ιστοσελίδα «magnesianews.gr», ο Δαλούκας ήταν ιδιαίτερα φορτισμένος συναισθηματικά και πικραμένος στη συνέντευξη που παραχώρησε, ενώ κατήγγειλε ότι η αποχή των ποδοσφαιριστών ήταν υποκινούμενη και τον πολέμησαν εκ των έσω διάφοροι παράγοντες. Επίσης, αναφέρθηκε στις ενέργειες που έκανε από το καλοκαίρι με τη συγκρότηση της ομάδας από ποδοσφαιριστές άξιους οι οποίοι μπορούν να φθάσουν τη Νίκη στη Φούτμπολ Λιγκ.
Για μια ακόμη φορά τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές ήταν πληρωμένοι εκτός από τέσσερις, όπως επίσης ήταν πληρωμένος ο προπονητής και ο γυμναστής και δήλωσε πως θα παραδώσει τη σφραγίδα του συλλόγου στον πρώην πρόεδρο, Δημήτρη Ιωαννίδη.

«Θεωρώ αδιανόητο οι ποδοσφαιριστές που έχουν πάρει 2.500 και 3.000 ευρώ για ένα μήνα και οι οποίοι έχουν έρθει τώρα στην ομάδα να κάνουν κι αυτοί αποχή. Η αποχή ήταν κατευθυνόμενη και είχε ως μοναδικό σκοπό να αποθαρρύνει εμένα από το να συνεχίσω τη Νίκη.

Έχω χάσει την οικογενειακή μου γαλήνη, γιατί από το πρωί μέχρι το βράδυ τρέχω για την ομάδα και έχω να κοιμηθώ ένα μήνα, προκειμένου να λύσω τα προβλήματά της. Αν κάποιος έχει διαφορετική άποψη, να την πει. Η Νίκη έχει ένα κακό, το πεζοδρόμιο, και ένα καλό, ότι στο τέλος πέφτουν οι μάσκες. Γι’ αυτό δε θέλω να μπω σε ονοματολογία. Όλοι γνωρίζουν τους πάντες», είπε μεταξύ άλλων ο Δαλούκας.
Τέλος, οι παίκτες συνεχίζουν να απέχουν από τις προπονήσεις μιας και τους οφείλονται χρήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.