Μητιντζής: "Προ των πυλών η μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο"

Ολα όσα είπε ο πρόεδρος της Επιτροπής διοίκησης του Σταδίου για τη χρησιμοποίηση του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ στο διάστημα των εργασιών για τη Νέα Τούμπα
15/03/2019 • 19:59
Το Καυτανζόγλειο Στάδιο
  • shares
Ο Απόστολος Μητιζντζής, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου μίλησε για την προοπτική χρησιμοποίησης του Σταδίου από τον ΠΑΟΚ στο διάστημα των εργασιών για τη Νέα Τούμπα. 
Στην αρχή των δηλώσεών του αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχε με τους αντιπροσώπους του ΠΑΟΚ την προηγούμενη Τετάρτη: «Η συζήτηση ήταν διερευνητική. Συζητήσαμε και πριν από δυο χρόνια περίπου για μια σειρά ζητημάτων. Φρεσκάραμε την προηγούμενη συζήτηση για το ενδεχόμενο χρήσης του Καυτανζογλείου από τον ΠΑΟΚ, ενόψει της κατασκευής του νέου γηπέδου του, της “ΝΕΑΣ ΤΟΥΜΠΑΣ”. Εφόσον δρομολογείται ήδη η διαδικασία για το νέο γήπεδο, πρέπει να θεωρήσουμε προ των πυλών τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, για το διάστημα κατασκευής του γηπέδου στην Τούμπα».
Για το από πότε μπορεί να μπει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, είπε: «Πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι -αν όλα πάνε καλά με την αδειοδότηση και την έγκριση του χωρικού σχεδίου που προηγείται- αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, ακόμα και από την αρχή της επόμενης σεζόν. Αυτά είναι ζητήματα χρονοβόρα, που δεν έχουν ολοκληρωθεί, άρα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί».
Για το τι χρειάζεται για να θεωρηθεί ετοιμοπαράδοτο το Καυτανζόγλειο, είπε: «Υπάρχουν διάφορα επίπεδα ετοιμότητας. Για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα-ενάμιση μήνα, μπορούν να γίνουν σύντομα οι απαραίτητες παρεμβάσεις. Τεχνικά, είναι εφικτό. Το Καυτανζόγλειο -ούτως ή άλλως- πληροί τον μεγαλύτερο αριθμό των προδιαγραφών. Υπάρχουν ζητήματα που δεν ήταν στην πρόβλεψη, όταν ανακατασκευάστηκε το Στάδιο, όπως κάμερες, τουρνικέ. Μπορούν όμως να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Κάποιες συμπληρωματικές εργασίες, σε αποδυτήρια, δημοσιογραφικά, όλα σε σύντομο διάστημα μπορούν να φτιαχτούν. Υπάρχουν, είναι υφιστάμενα, πιθανόν να θέλουν αναβάθμιση».
Για τη χωρητικότητα του γηπέδου, είπε: «Η χωρητικότητα είναι 28.000 θέσεις, περίπου όσο η Τούμπα. Κανονικά το Στάδιο Κυριακή στις 2 κλείνει και ό,τι αγώνες γίνονται εκεί είναι υπερωριακοί, η απασχόληση για τους υπαλλήλους και όσοι χρειάζονται για να γίνουν εκεί οι αγώνες».
Είπε ακόμη: «Εννοείται, είναι θέμα του ΠΑΟΚ για το αν γίνει αυτή τη συνεργασία. Το Στάδιο ήταν σύμφωνο από πριν. Είναι ένα Εθνικό Στάδιο, έχει σκοπό να εξυπηρετεί, είτε για στίβο, είτε για το ποδόσφαιρο. Άλλωστε, σχεδόν όλες οι ομάδες της περιοχής, έχουν δηλωμένη σαν δεύτερη έδρα αυτό το γήπεδο, όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Καλαμαριάς, νομίζω και ο Μακεδονικός, ίσως και ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Είναι εφικτό να γίνει και εκεί το τελευταίο ματς του ΠΑΟΚ, με γηπεδούχο τον ΠΑΣ. Η διοίκησή μας και όλος ο κόσμος, θα ήθελε να παίζει ο ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο».
Για το χρονικό ορίζοντα της παραμονής του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο, είπε: «Δεν ξέρεις πως εξελίσσονται τα πράγματα, η πρόβλεψη είναι οτι θα χρειαστεί μια τριετία να παίξει εκεί ο ΠΑΟΚ. Σε αυτό το διάστημα, είναι εφικτό να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας».
Πηγή: Arena FM 894.
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!