Η αποστολή της Εθνικής για το ματς με τη Ρουμανία

Ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό η εικόνα αναφορικά με την 13άδα που θα επιλέξει ο Ντράγκαν Αντριτς για το προολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον (1-8 Απριλίου).

Ξεκαθαρίζει σε μεγάλο βαθμό η εικόνα αναφορικά με την 13άδα που θα επιλέξει ο Ντράγκαν Αντριτς για το προολυμπιακό τουρνουά του Εντμοντον (1-8 Απριλίου). Ο προπονητής της εθνικής υδατοσφαίρισης των ανδρών ανακοίνωσε το μεσημέρι την ομάδα για το βραδινό ματς του World League με τη Ρουμανία, αλλά και την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο για το Βελιγράδι, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με το αντίστοιχο της Σερβίας.

Σε σχέση με την ομάδα που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν, οι επανακάμψαντες στην εθνική Νίκος Δεληγιάννης και Θοδωρής Χατζηθεοδώρου παίρνουν τις θέσεις του Κώστα Τσαλκάνη (δεν κλήθηκε καν στην προετοιμασία) και του Γιώργο Ντόσκα, ο οποίος θα χάσει το προολυμπιακό λόγω της λοίμωξης που τον ταλαιπωρεί (λοιμώδης μονοπυρήνωση). Οι υπόλοιποι έντεκα παραμένουν ίδιοι, ενώ στο Βελιγράδι θα μεταβούν ακόμη δύο παίκτες, ο Αλέξανδρος Γούνας και ο Αγγελος Βλαχόπουλος, που απ΄ό,τι φαίνεται θα είναι οι εναλλακτικές λύσεις για τον Αντριτς αν υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Τη 13άδα για το σημερινό ματς με τη Ρουμανία (και πιθανότατα και για το Εντμοντον) απαρτίζουν οι Νίκος Δεληγιάννης, Μανώλης Μυλωνάκης, Ανδρέας Μιράλης, Κώστας Κοκκινάκης, Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Χρήστος Αφρουδάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιάννης Φουντούλης, Κώστας Μουρίκης, Μάνθος Βουλγαράκης και Φίλιππος Καραμπέτσος. Αξιοσημείωτο είναι ότι ως αρχηγός δηλώνει για πρώτη φορά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Οι παραπάνω, μαζί με τους Γούνα και Βλαχόπουλο, θα αναχωρήσουν αύριο για το Βελιγράδι. Η ελληνική αποστολή θα επιστρέψει από τη σερβική πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου (24/3), ενώ η αναχώρηση για τον Καναδά είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα (26/3).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.