Απαγόρευση μετακίνησης για Αγρίνιο

Με ανακοίνωσή της το πρωί της Παρασκευής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών της για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο
15/03/2019 • 11:01
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
  • shares

Με ανακοίνωσή της το πρωί της Παρασκευής η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε πως απαγορεύτηκε η μετακίνηση οπαδών της για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους πως, σύμφωνα με υπουργική απόφαση έπειτα από πρόταση της αστυνομικής διεύθυνσης, απαγορεύεται η οργανωμένη ή μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων για τον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την απόφαση και να συμβάλουν στην αποφυγή και του παραμικρού κινδύνου που θα μπορούσε να αναχαιτίσει την πορεία μας προς τον τίτλο. Στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, όλοι μαζί πρέπει να διαφυλάξουμε το όνειρο!»
Γράψτε το σχόλιο σας...
18/07/2019 • 07:45

Ματς για γκολ σε Μπακού, Σκόπια και νησιά Φερόε

Περισσότερο αξίζει απόψε στα προκριματικά του Europa League να δούμε τα παιχνίδια όπου η πρόκριση είναι ανοιχτή και σαφώς μπορεί να μετρήσει η έδρα, η αγωνιστική ετοιμότητα και η εμπειρία. Τις μικρές εκπλήξεις ας τις ψάξουμε εκεί όπου η πρόκριση έχει κριθεί!