Αισιοδοξία Αδαμάκη για ορισμό του ματς

Για μία ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται όλοι στην Καισαριανή, αφού η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος δεν όρισε το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με τον Βύζαντα, επειδή η ΠΑΕ έχει εκκρεμότητες με προσφυγές παικτών.

Για μία ακόμη φορά στο ίδιο έργο θεατές βρίσκονται όλοι στην Καισαριανή, αφού η  διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος δεν όρισε το παιχνίδι του Εθνικού Αστέρα με τον Βύζαντα, επειδή η ΠΑΕ έχει εκκρεμότητες με προσφυγές παικτών.

Πάντως, ο πρόεδρος Βασίλης Αδαμάκης, που βρισκόταν όλη την ημέρα στα γραφεία της Ένωσης, δεν έχασε την αισιοδοξία του, αφού είχε συνεχείς επαφές με τους δικηγόρους των παικτών, προκειμένου να βρεθεί λύση. Ο Αδαμάκης θεωρεί ότι το πρόβλημα θα ξεπερασθεί, ώστε το πρωί της Τετάρτης να οριστεί το παιχνίδι με τον Βύζαντα.

Παράλληλα, προχώρησε το θέμα πάρα πέρα, καθώς τόνισε ότι μετά τον ορισμό του αγώνα, θα κινηθεί και για την έκδοση των δελτίων προκειμένου όλοι οι νέοι παίκτες να τεθούν στην διάθεση του Πέτρου Δημητρίου.
Φυσικά όλα είναι στον αέρα, αφού αν δεν ορισθεί το παιχνίδι, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση στην Καισαριανή, καθώς θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κατέβουν οριστικά τα ρολά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.