Αρης: Χάνουν Απόλλωνα Κόρχουτ και Μπάσα

Η κλήση των δύο παικτών στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους και το γεγονός ότι πρέπει να είναι παρόντες στις αποστολές από τη Δευτέρα, κάνει τους δύο παίκτες να βγαίνουν εκτός σχεδίων Σάββα Παντελίδη για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής
14/03/2019 • 21:16
Ο Μιχάι Κόρχουτ
  • shares
Ο Μιχάι Κόρχουτ (σχετική η φωτογραφία) και ο Μιγκιέν Μπάσα κλήθηκαν από τις Ομοσπονδίες της Ουγγαρίας και της Αλβανίας, αντίστοιχα, για τις υποχρεώσεις των Εθνικών Ομάδων των χωρών τους και αυτό κάνει τους δύο παίκτες να βγαίνουν εκτός σχεδίων του Σάββα Παντελίδη για το παιχνίδι του Αρη με τον Απόλλωνα Σμύρνης, την επόμενη Δευτέρα, 18/3.
Ο λόγος είναι ότι οι δύο παίκτες θα πρέπει να ενσωματωθούν στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων τη Δευτέρα. Ετσι μένουν εκτός αγώνα.
Από την άλλη, για τους επίσης διεθνείς, Σιώπη και Βαλεριάνο, όπως ενημέρωσε ο Αρης, οι Κίτρινοι πήρανε το "ok" της Ε.Π.Ο. οι δύο παίκτες να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής, το βράδυ της Δευτέρας, μετά το παιχνίδι. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ