Δυσφορία μέσω facebook από Μπαργκάν! (pic)

Ο Κενάν Μπαργκάν "έγραψε" 13 συμμετοχές απ' το ξεκίνημα της χρονιάς με τη φανέλα της Καλλονής, αλλά απ' ό,τι φαίνεται δεν αποτελεί προτεραιότητα για το νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Κενάν Μπαργκάν “έγραψε” 13 συμμετοχές απ’ το ξεκίνημα της χρονιάς με τη φανέλα της Καλλονής, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν αποτελεί προτεραιότητα για το νέο τεχνικό της ομάδας, Νίκο Καραγεωργίου.

Ο Μπαργκάν με τον Καραγεωργίου μετράει μόλις 51 λεπτά σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός εξέφρασε τη δυσφορία του με ανάρτηση στο facebook, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: “Θα ήθελα να ενημερώσω κάποιους ότι στην Ελλάδα το πρωτάθλημα αποτελείται από δύο γύρους και όχι από τρεις-τέσσερις όπως σε άλλες χώρες και δεν μετράει μόνο η προσπάθεια.”. Ο παίκτης της Καλλονής συνόδευσε το μήνυμα του με τα εξής hashtags: ‪#‎den_exoume_perithoria‬ ‪#‎stenepsane‬ ‪#‎ta_oria‬ ‪#‎oso_pame‬‪#‎kai_xirotera. Το κλίμα στην ομάδα της Μυτιλήνης δεν είναι το καλύτερο μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες και συγκομιδή μόλις επτά βαθμών μετά από 18 αγωνιστικές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.