«Ευαισθησία ενός σκουπιδοτενεκέ»

Έξαλλος ο Τζίτζι Μπουφόν με τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, Μάικλ Όλιβερ.

Έξαλλος ο Τζίτζι Μπουφόν με τον διαιτητή του χθεσινού αγώνα με την Ρεάλ Μαδρίτης, Μάικλ Όλιβερ.

Ο Άγγλος ρέφερι, σφύριξε πέναλτι υπέρ των Μαδριλένων στις καθυστερήσεις του προημιτελικού στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», την ώρα που η Γιουβέντους «έβλεπε» την παράταση έχοντας ισοφαρίσει την ήττα της με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Ο Μπουφόν, αποβλήθηκε για διαμαρτυρία, ο Ρονάλντο ευστόχησε από τα έντεκα βήματα σφραγίζοντας την πρόκριση της ομάδας του και ο αρχηγός της «Μεγάλης Κυρίας» συνέστησε στον Όλιβερ να μην ασχοληθεί ξανά με την σφυρίχτρα, αλλά να καθίσει στην εξέδρα!

«Ήταν σίγουρα μια αμφίβολη φάση στο 93’ , ενώ σε εμάς δεν δόθηκε ένα πέναλτι στο 95’. Ένας διαιτητής επιπέδου, δεν σπάει το όνειρο μιας ομάδας που έχει δώσει τα πάντα στο γήπεδο για 90 λεπτά. Ήθελε να είναι ο πρωταγωνιστής. Ένας διαιτητής που έχει συναισθήματα δεν μπορεί να σφυρίξει πέναλτι μία αμφίβολη φάση, μετά από έναν τέτοιον αγώνα, όπως ότι αν στη θέση της καρδιάς έχει ένα κάδο απορριμμάτων. Αν δεν έχεις την προσωπικότητα να μείνεις σε αυτά τα επίπεδα, τότε πηγαίνεις στις εξέδρες μαζί με την οικογένειά σου, αγοράζεις πατατάκια και απολαμβάνεις την παράσταση», είπε ο Μπουφόν και πρόσθεσε:

«Αυτά τα πράγματα τα κάνουν ζώα, όχι οι άνθρωποι. Αυτό ο διαιτητής έχει την ευαισθησία ενός σκουπιδοτενεκέ. Θα πρέπει να κατανοήσει την καταστροφή που έκανε. Στη συνέχεια, η Ρεάλ άξιζε να περάσει, ήταν πιο δυνατή από εμάς, μακάρι να κερδίσουν το Champions League και για μένα ήταν τιμή να παίζω εναντίον τους, αλλά αξίζαμε να πάμε στην παράταση. Δεν αξίζαμε να αποκλειστούμε έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.