Αλεξιάδης: «Χρόνια πολλά στον Αρη μας!»

Η εβδομάδα για τον Αρη είναι ούτως ή άλλως εορταστική και στο πλαίσιο αυτό οι κίτρινοι δεν ξεχνούν προσωπικότητες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα.

Η εβδομάδα για τον Αρη είναι ούτως ή άλλως εορταστική και στο πλαίσιο αυτό οι κίτρινοι δεν ξεχνούν προσωπικότητες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην ομάδα. Όπως για παράδειγμα ο Αλέκος Αλεξιάδης, ο πατριάρχης του ποδοσφαιρικού Αρη, στον οποίο θα δοθεί τιμητική πλακέτα το προσεχές Σάββατο, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Πανιώνιο. Η εμβληματική του φυσιογνωμία, συνεχίζει να εμπνέει τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι στο πρόσωπό του, οραματίζονται έναν Αρη αντάξιο του παρελθόντος.

Ο Αλεξιάδης, μιλά στο novasports.gr, για τον ίδιο, το παρελθόν και το παρών της αγαπημένης του ομάδας, η οποία συμπληρώνει, πια, 98 χρόνια ζωής!

-Ο Αρης δεν ξεχνά τον Αλεξιάδη και τον τιμά ξανά το Σάββατο…

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα αυτό που γίνεται. Ο Αρης δεν με ξεχνά και ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας γι αυτό. Την πρώτη φορά με τίμησαν όταν σταμάτησα το ποδόσφαιρο και τώρα είναι η δεύτερη. Τι να πω, τους ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Το Σάββατο θα πάω στο γήπεδο με την κόρη και τον γιο μου, θέλω να τους έχω δίπλα μου».

-Την ομάδα την παρακολουθείτε;

«Αυτό έλειπε να μην την παρακολουθώ! Πάω στο γήπεδο συνέχεια, δεν χάνω αγώνα και τώρα τελευταία χαίρομαι που πάει καλά. Αν συνεχίσει έτσι δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το στόχο της».

-Θα προλάβει, δηλαδή, τα play offs;

«Νομίζω πως μπορεί να τα προλάβει. Κερδίζουμε συνέχεια και ανεβαίνουμε στη βαθμολογία. Μπορούμε να προλάβουμε, γιατί όχι; Αρκεί στα τελευταία πέντε ματς να κάνουμε, τουλάχιστον τις τρεις νίκες στο Χαριλάου και να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια».

-Με Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.

«Ναι, γιατί όχι μπορούμε και στα δύο. Και να ξέρετε στο Αγρίνιο θα πάω! Εχω παίξει εκεί και αυτό το ματς δεν το χάνω!». 

-Που οφείλεται αυτή η βελτίωση των τελευταίων αγωνιστικών;

«Ε, σίγουρα στον προπονητή. Αυτόν τον άνθρωπο δεν τον ξέρω (σ.σ Μασάδο), δεν είμαι μέσα στα αποδυτήρια να δω πως δουλεύει, όμως κάτι καλό μου βγάζει. Με αυτόν τον προπονητή ο Αρης βελτιώθηκε πάρα πολύ και μακάρι να συνεχίσει έτσι.».

-Ποιον παίκτη της φετινής ομάδας ξεχωρίζετε;

«Τον Φατί. Είναι πολύ καλός αθλητής, ξέρει πώς να πατάει μέσα στο γήπεδο και βοηθάει πολύ την ομάδα. Αν και δικιά μου μεγάλη αγάπη είναι ο Χαριστέας».

-Μια ευχή για τον Αρη ο οποίος γίνεται, πλέον, 98 ετών;

«Χρόνια πολλά στην ομάδα μας, χρόνια πολλά στον Αρη μας!!».

*Η Κοινωνία Μελών Αρη, ενόψει της ολοκλήρωσης του τουρνουά «Αλέκος Αλεξιάδης» και της τιμής που του ετοιμάζει, εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση: « Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ με αφορμή την 98η επέτειο από την ίδρυση του Συλλόγου θα διοργανώσει τον τελικό του τουρνουά ποδοσφαίρου «Αλέκος Αλεξιάδης» (στο τέλος του οποίου θα τιμήσει και τον «Αλεκάρα»), το Σάββατο 24 Μαρτίου, πριν τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

15:00 – 15:30 Ο τελικός μεταξύ των δύο φιναλίστ (Μετανάστες – ΑΡΗΣτοτέλης)

15:30 – 16:00 Αγώνας μεταξύ παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και μικτής ομάδας των φιναλίστ

16:00 Απονομή τιμητικής πλακέτας  στον Αλέκο Αλεξιάδη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.