«Μας υποδέχθηκαν με ύβρεις και προπηλακισμούς»

Πολλά παράπονα εξέφρασε η διοίκηση της Καλλιθέας για τη φιλοξενία που της επιφυλάχθηκε από τον Πλατανιά στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στα Χανιά.

Πολλά παράπονα εξέφρασε η διοίκηση της Καλλιθέας για τη φιλοξενία που της επιφυλάχθηκε από τον Πλατανιά στον κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα στα Χανιά. Οι Αθηναίοι καταγγέλουν ότι υπήρξαν προπηλακισμοί σε βάρος τους στην προσπάθεια των αντιπάλων τους να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας.

Στο σάιτ της ΠΑΕ αναρτήθηκε το ακόλουθο κείμενο: «Στον απόηχο της μεγάλης νίκη μας στα Χανιά, θέλουμε να επισημάνουμε την εντελώς απαράδεκτη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών και μερίδας των παραγόντων, της αντιπάλου ομάδος  κατά την άφιξη της αποστολής μας στο γήπεδο.

Μας υποδέχτηκαν με ύβρεις και προπηλακισμούς χωρίς καμία αιτία, προφανής σκοπός τους ήταν να δημιουργήσουν κλίμα τρομοκρατίας. Το αποτέλεσμα αυτής της συμπεριφοράς ήταν ο εκνευρισμός της ομάδας των Χανίων, ο οποίος και είχε επιπτώσεις στην απόδοσή τους.
Οι μεγάλες ομάδες, πάνω απ’ όλα, πρέπει  να σέβονται τους αντιπάλους τους, κάτι το οποίο βιώνουν όσοι περνούν από το γήπεδό μας.

Η ομάδα του Πλατανιά δεν είναι τυχαία ψηλά στη βαθμολογία, δικαίως βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, ωστόσο για να κρατηθεί εκεί πρέπει να διατηρήσει την ψυχραιμία της και να πράττει ανάλογα της θέσης της.
Βέβαια δεν χρειάζεται η δική μας συμβουλή, υπάρχουν στην ομάδα τους έμπειροι και σκεπτόμενοι παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα τους στους στόχους που έχουν βάλει. Ευχόμαστε στους φίλους μας Κρητικούς, καλή πορεία στο Πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.