Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΟΧΕ προς τους συντελεστές του τελικού

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί όλους τους συντελεστές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών, που διεξήχθη στην Πάτρα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, εξέδωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας.

Ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστεί όλους τους συντελεστές του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας των ανδρών, που διεξήχθη στην Πάτρα, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, εξέδωσε η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας. Σ’ αυτήν η ΟΧΕ τονίζει αρχικά: «Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης του 30ου τελικού του κυπέλλου Ελλάδος ανδρών, μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Εκτός από κάποια προβλήματα που δημιουργήθηκαν, τα οποία εντάσσονται στα διαχρονικά ζητήματα του ελληνικού αθλητισμού, η διοργάνωση στέφτηκε από επιτυχία».

Ακολούθως εκφράζονται οι ευχαριστίες της ομοσπονδίας προς τον πρόεδρο του ΑΣΕ Ορμή, Ανδρέα Κόγκα, την χορηγό εταιρεία του Κυπέλλου, την Ελληνική Αστυνομία, τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ειδικότερα την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, τον επικεφαλής, Αστυνομικό Διευθυντή Ταξίαρχο Δημήτρη Δριβίλα, τους δυο συλλόγους και, τέλος, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Σε αυτόν τον τελικό ο μεγάλος νικητής ήταν το Ελληνικό Χάντμπολ, που διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και απέδειξε πως με προετοιμασία, πρόληψη, σχέδιο και καλή διάθεση, μπορούν να διεξαχθούν αγώνες με οπαδούς δύο μεγάλων ομάδων. Η επιτυχία ανήκει σε όλους, το στοίχημα κερδήθηκε».

Στο μεταξύ, η ΟΧΕ ανακοίνωσε ακόμη ότι ο πρόεδρος της ΟΧΕ, Χαράλαμπος Πιλαφάς, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με συμβούλους του Παναγιώτη Μπιτσαξή, οι οποίοι μεταφέρθηκαν τα συγχαρητήρια του γενικού γραμματέα Αθλητισμού προς την ομοσπονδία για την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ανδρών, ο οποίος, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά «… ομολογουμένως είχε μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, λόγω της παρουσίας οργανωμένων οπαδών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.