Κακά μαντάτα για τον Κόκε

Τα νέα για τον Σέρχιο Κόκε δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός του Αρη, υπέστη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο και μένει, ως εκ τούτου, έξω από τις επόμενες υποχρεώσεις των κιτρίνων.

Τα νέα για τον Σέρχιο Κόκε δεν είναι ευχάριστα. Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός  του Αρη, υπέστη θλάση α’ βαθμού στο δικέφαλο και μένει, ως εκ τούτου, έξω από τις επόμενες υποχρεώσεις των κιτρίνων. Ο εκτιμώμενος χρόνος απουσίας του, σύμφωνα με τον γιατρό, Βαγγέλη Πανταζή, υπολογίζεται στις 15-20 ημέρες. Ηταν κάτι που δεν ήθελε με τίποτα ο Κόκε, τη στιγμή που άρχισε να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του και να αισθάνεται άνετα στην ομάδα. Τώρα, υποχρεούται σε πισωγύρισμα…
 
Κατά τ’ άλλα, απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του ‘’Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου’’, για ένα γκρουπ ποδοσφαιριστών, περιελάμβανε το πρόγραμμα της ομάδας.
 
Την Τετάρτη, υπάρχει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με την Καβάλα, στο ‘’Κλ. Βικελίδης’’, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.