Ο Ρονάλντο δεν σκόραρε, η Ρεάλ δεν κέρδισε

Απρόσμενη απώλεια βαθμών γνώρισε η Ρεάλ, που έμεινε στο 1-1 με τη Μάλαγα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τον Σάντι Καθόρλα να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις. Οι Μαδριλένοι είχαν προηγηθεί από το 35' με γκολ του Μπενζεμά, το οποίο "έφτιαξε" ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Απρόσμενη απώλεια βαθμών γνώρισε η Ρεάλ, που έμεινε στο 1-1 με τη Μάλαγα στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, με τον Σάντι Καθόρλα να ισοφαρίζει για τους φιλοξενούμενους με απευθείας εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις. Οι Μαδριλένοι είχαν προηγηθεί από το 35′ με γκολ του Μπενζεμά, το οποίο “έφτιαξε” ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος άσος, ωστόσο, δεν κατάφερε να σκοράρει για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι, με αποτέλεσμα η Ρεάλ να μην κερδίσει μετά από 11 συνεχόμενα “τρίποντα” στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ο Ρονάλντο είδε τον Μέσι να τον πλησιάζει στο ένα γκολ στη μεταξύ τους “μονομαχία” για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, αλλά η Μπαρτσελόνα παραμένει 8 βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Η Μάλαγα από την άλλη, παρέμεινε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά με “συγκάτοικο” πλέον τη Λεβάντε στην κούρσα για την έξοδο στο Champions League.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Μαρσέλο, Κακά (67′ Καγεχόν), Αλόνσο, Οζίλ (85′ Γκρανέρο), Ντιαρά, Κεντίρα, Ρονάλντο, Μπενζεμά (86′ Ιγκουαΐν)

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Ματάισεν, Ντεμικέλις, Μονρεάλ, Ουέλιγκτον, Σάντσεθ, Χοακίν (72′ Φερνάντες), Καθόρλα, Καμάτσο, Ίσκο (58′ Ελισέου), Ροντόν (58′ Φαν Νίστελροϊ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.