“Νατοι, νάτοι οι πρωταθλητές…”

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στου Ρέντη λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα, αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι των "ερυθρολεύκων" σταμάτησαν το πούλμαν αρκετά μέτρα μακριά από την είσοδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας. Συγχαρητήρια από Μαρινάκη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στου Ρέντη λίγο πριν τη μία τα μεσάνυχτα, αλλά οι χιλιάδες φίλαθλοι των “ερυθρολεύκων” σταμάτησαν το πούλμαν αρκετά μέτρα μακριά από την είσοδο του προπονητικού κέντρου της ομάδας.

“Νατοι, νάτοι οι πρωταθλητές…”, “Αυτό είναι σωστό, αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό”  φώνάζε ο κόσμος, ο οποίος δεν ξεχνά κανένα από τα ονόματα των πρωταγωνιστών. Οι παίκτες άκουσαν τα ονόματα τους από τους φιλάθλους και ανταποκρίθηκαν μέσα από το πούλμαν.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης περίμενε την αποστολή και συνεχάρη έναν έναν τους πρωταγωνιστές, οι οποίοι μέχρι την οριστική διακοπή του αγώνα είχαν τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού στο σκορ.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές και τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Συγχαρητήρια για τη νίκη η οποία ήρθε κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτό που έγινε σήμερα θα πρέπει να το ξεχάσουμε. Η χώρα μας περνάει κρίση και όλοι συζητούν για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας και με αυτά τα επεισόδια τους δίνουμε τροφή για να μας χλευάζουν. Για εμάς στον Ολυμπιακό θα πρέπει να υπάρχει η επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Έλληνες παίκτες με καταλαβαίνουν τι λέω.

Απευθύνομαι στους ξένους οι οποίοι θέλω όταν φύγουν από εδώ να λένε μια καλή κουβέντα για την Ελλάδα. Τώρα θα πρέπει να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερο από ποτέ. Είμαι Έλληνας και θέλω να προστατεύσω το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτά τα θλιβερά που έγιναν σήμερα θέλω να τα ξεχάσουμε και να μην τα προβάλλουμε. Εμείς δεν θα στείλουμε DVD ούτε στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις πάνω σε αυτά.

Θα προσπαθήσουμε να τα ξεχάσουμε και να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν θα πρέπει να ρίχνουμε λάδι στην φωτιά Αυτό ζήτησα από τους οπαδούς μας, οι οποίοι είχαν άψογη συμπεριφορά την φετινή χρονιά και τους ζήτησα να συνεχίσουν έτσι. Αυτό είναι μαγκιά. Οι ασχήμιες είναι εύκολες αλλά μαγκιά είναι να συγκρατείται κάποιος. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Θα πρέπει να πάρουμε κι άλλες νίκες για να έρθει ο τίτλος.

Να μην ξεχνάτε πως ο στόχος φέτος είναι το νταμπλ. Σας είχα πει την προηγούμενη φορά στα αποδυτήρια πως η νίκη στο σημερινό ντέρμπι έχει περισσότερη σημασία από τη νίκη την Πέμπτη με την Μέταλιστ. Ο Ολυμπιακός έχει μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Φέτος παίξατε πολύ καλά στην Ευρώπη και του χρόνου πιστεύω θα τα πάτε ακόμα καλύτερα.

Συγχαρητήρια σε όλους σας και κυρίως στον Ερνέστο, ο οποίος αγαπάει τον Ολυμπιακό και θέλει να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα κομμένα πριμ με την πορεία που έχετε κάνει φέτος κι αν όλα πάνε καλά θα πάρετε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια και πάλι και μην ξεχνάτε πάνω από όλα και ζήτω ο Ολυμπιακός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.