Παπαμακάριος: «Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας»

Έχοντας στο μυαλό τους τον στόχο της παραμονής στην Α1, υποδέχονται το Σάββατο (14/4, 18:30) την ΑΕΚ οι παίκτες του ΓΣΛ Φάρου. Στη Λάρισα γνωρίζουν πως η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να τερματίσουν στην 3η θέση στην κανονική περίοδο.

Έχοντας στο μυαλό τους τον στόχο της παραμονής στην Α1, υποδέχονται το Σάββατο (14/4, 18:30) την ΑΕΚ οι παίκτες του ΓΣΛ Φάρου. Στη Λάρισα γνωρίζουν πως η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για νέα βαθμολογική απώλεια, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ, στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» να τερματίσουν στην 3η θέση στην κανονική περίοδο. «Εμείς κοιτάμε μόνο την ομάδα μας» έγραψε ο Μανώλης Παπαμακάριος στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο γκαρντ του ΓΣΛ Φάρου τόνισε: «Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και πρέπει να τα δώσουμε όλα εάν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Ναι μεν μας βολεύει το γεγονός ότι παίζουν μεταξύ τους κάποιες ομάδες που παλεύουν για τη σωτηρία τους, όμως εμείς πρέπει να κοιτάμε και κοιτάμε μόνο την ομάδα μας χωρίς να μπαίνουμε σε διαδικασία υπολογισμών και σεναρίων.

Τώρα έχουμε το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, η οποία έχει κάνει μεγάλες νίκες φέτος κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδας και έχοντας προκριθεί και στο φάιναλ φορ του Champions League. Είναι ένας αγώνας μεταξύ δύο ομάδων, οι οποίες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους η καθεμία.

Εμείς για την αποφυγή του υποβιβασμού και η ΑΕΚ για την είσοδο της στην τετράδα. Δε σημαίνει κάτι το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα, ίσα ίσα θα είναι και πιο επικίνδυνη. Από εκεί και πέρα θα εξετάσουμε τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα λάθη μας.

Πιστεύω θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και θα το ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και ο κόσμος της Λάρισας, αφενός να έρθει να μας στηρίξει γιατί τον χρειαζόμαστε και αφετέρου γιατί θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά μια μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.