Από τις εξάρες, σε… πεντάρα η Μπάγερν

Το πρωτάθλημα το ‘χει κατακτήσει εδώ και καιρό η Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί εξακολουθούν να είναι ασταμάτητοι. Νέο… θύμα τους η Γκλάντμπαχ.

Το πρωτάθλημα το ‘χει κατακτήσει εδώ και καιρό η Μπάγερν Μονάχου, όμως οι Βαυαροί εξακολουθούν να είναι ασταμάτητοι. Νέο… θύμα τους αυτή τη φορά η Γκλάντμπαχ, την οποία νίκησαν 5-1 με την ομάδα του Γιουπ Χάινκες να παίρνει ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο με 2-1. 

Τα «πουλάρια» προηγήθηκαν στο 9ο λεπτό με τον Γιόσιπ Ντρμιτς, ο οποίος σκόραρε μόλις για δεύτερη φορά φέτος. 

Η Μπάγερν όμως έφτασε στην ανατροπή πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τους Τόμας Μίλερ και Σάντρο Βάγκνερ. Ο πρώτος «σέρβιρε» και ο δεύτερος σκόραρε, με τον πρώην επιθετικό της Χόφενχαϊμ να βρίσκει δίχτυα στο 37’ και στο 41’.

Μετά από πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπάγερν Μονάχου πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ενώ στο 67’ ο Αλάμπα σημείωσε το 4-1. 

Από τον πίνακα των σκόρερ δεν θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος με το 26ο φετινό του τέρμα στη Bundesliga, ολοκλήρωσε τον Βαυαρικό θρίαμβο. 

37 εντός έδρας (30 νίκες, 7 ισοπαλίες) ματς δίχως ήττα στη Bundesliga συμπλήρωσε η Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει να χάσει από τις 2 Μαρτίου του 2016 και το 2-1 από τη Μάιντς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.