Παπανικολάου: «Είναι ώρα για πράξεις»

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Για την επιθυμία του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό μίλησε ο Κώστας Παπανικολάου στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Η αλήθεια είναι πως ήθελα να επιστρέψω. Δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις» ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα φόργουορντ, δηλώσεις του οποίου φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

«Περιμένω πως και πώς να δω τον Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), τον Γιώργο (σ.σ. Πρίντεζη) και τον Βαγγέλη (σ.σ. Μάντζαρη) όπως και πολλά παιδιά από το σταφ με τους οποίους με ενώνουν πολλές αναμνήσεις. Είμαι σίγουρος, γνωρίζοντας τα παιδιά αυτά,  πως το κλίμα στην ομάδα παραμένει εξαιρετικό και δεν βλέπω την ώρα να επιστρέψω. Οι Πρόεδροι είναι πάντα εκεί και κάνουν τα πάντα για την ομάδα. Όλοι μαζί και πάλι» εξήγησε ο πρώην παίκτης των Ρόκετς και των Νάγκετς στο ΝΒΑ και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια πως το ήθελα. Ήθελα να επιστρέψω και είμαι χαρούμενος που τελικά όλα πήγαν καλά» συνέχισε ο Παπανικολάου που θα βρεθεί στη χώρα μας στις 17:00 της Πέμπτης. 

Ο «Παπ» ρωτήθηκε αν αυτόν τον 1,5 χρόνο στις ΗΠΑ παρακολουθούσε ματς του Ολυμπιακού και απάντησε: 

«Όποτε μου το επέτρεπε το πρόγραμμα μου, παρακολουθούσα. Μάθαινα τα νέα των παιδιών και την πορεία της ομάδας. Πλέον είμαι μέλος της και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

Για την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών: «Από την ημέρα που σταμάτησε η συνεργασία μου με τους Ντένβερ Νάγκετς, συνέχισα να κάνω προπονήσεις. Εντάξει, σίγουρα είναι διαφορετικό το να προπονείσαι με την υπόλοιπη ομάδα και διαφορετικό να είσαι μόνος σου, αλλά πλέον αυτό που κοιτάζω είναι να επιστρέψω και να αρχίσω προπονήσεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου. Τώρα, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για πράξεις».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.