"Ανοιγμα " Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τη Λεωφόρο!

Το novasports.gr σας αποκαλύπτει το "άνοιγμα" που έκανε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο!
0
Νίκος Τζουάννης
23/02/2019 • 00:55
"Ανοιγμα " Ερασιτέχνη στην ΠΑΕ για τη Λεωφόρο!
  • shares
Το novasports.gr σας αποκαλύπτει το "άνοιγμα" που έκανε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής ομάδας στη Λεωφόρο! 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έστειλε πρόσφατα στην ΠΑΕ μια επιστολή σε ιδιαίτερα φιλικό και Παναθηναϊκό ύφος, με την οποία ουσιαστικά δείχνει πρόθυμη να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για το θέμα που είχε προκύψει με την ιστορική έδρα του "Απόστολος Νικολαΐδης". 

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ουσιαστικά κάνει το πρώτο βήμα με μια σημαντική κίνηση, προκειμένου να υπάρξει ...ανακωχή και μελλοντική συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών, ακόμα και αν εκκρεμεί το θέμα των οφειλών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο τρόπος καταβολής του συγκεκριμένου ποσού προς της "Μάνα του Λόχου"

Από την πλευρά της, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είδε με ιδιαίτερα θετική ματιά την κίνηση καλής θέλησης από τον Ερασιτέχνη και δεν αποκλείεται η επιστολή και το θέμα της Λεωφόρου να συζητηθούν και στο έκτακτο Δ.Σ. της Δευτέρας (25/02). 

Παράλληλα το novasports.gr αποκαλύπτει ότι πρόθεση των Πράσινων είναι να δηλώσουν τη Λεωφόρο ως δεύτερη έδρα τη νέα αγωνιστική περίοδο (φέτος είναι η Ριζούπολη), ενώ δεν αποκλείεται ακόμα και να εξεταστεί η προοπτική νέας επιστροφής στο "σπίτι" του Τριφυλλιού. Κάτι που για την ώρα παραμένει μόνο ως σκέψη στην ΠΑΕ, η οποία είναι έντονα προβληματισμένη από τη χαμηλή προσέλευση θεατών στο ΟΑΚΑ. 

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα προβλήματα που έχουν προκύψει με τον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου είναι σημαντικά, τα παράπονα αρκετά και αν δεν υπάρξει άμεσα βελτίωση στο γρασίδι του ΟΑΚΑ, τότε οι Πράσινοι θα συζητήσουν σοβαρά και το ενδεχόμενο να αγωνιστούν στο "Απόστολος Νικολαΐδης" τη νέα σεζόν. 

Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι οι διαφωνίες που υπήρξαν στο πρόσφατο παρελθόν μεταξύ του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ φαίνεται ότι μένουν στην άκρη και ο Παναθηναϊκός δείχνει να πορεύεται ενωμένος στην επόμενη μέρα. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
19/07/2019 • 07:03

Στην Ευρώπη σκέφτονται Βασιλεία, Κοπεγχάγη και το γκολ η Αλγερία με την Σενεγάλη!

Δύσκολα να βρούμε φαβορί στον τελικό του Άφρικα καπ αν και η Αλγερία είναι σε θέση να δώσε ρυθμό δείχνοντας πιο ικανή στο γκολ. Οι προσεχείς Ευρωπαϊκές προκλήσεις πιθανόν να επηρεάσουν με διαφόρους τρόπους απόψε τη Βασιλεία με την Κοπεγχάγη