To μπάσκετ είναι στα κανάλια Novasports!

Με Κηφισιά – ΠΑΟΚ για τη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και το ντέρμπι της Α1 Γυναικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον αγώνα Κηφισιά – ΠΑΟΚ, καθώς κι άλλα τέσσερα παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» για την 15η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Παράλληλα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου θα μεταδοθεί και το αιώνιο ντέρμπι της Α1 Γυναικών, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO.  Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague15.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 23 Ιανουαρίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Ρέθυμνο Cretan Kings – Κολοσσός H Hotels σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, Άρης – Αρκαδικός σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Καβάλα – Τρίκαλα BC Aries σε περιγραφή του Κωστή Μπότσαρη, Κόροιβος Αμαλιάδας – Απόλλων Πατρών Carna σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου και Κηφισιά – ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 4. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου είναι η ώρα του «αιώνιου» ντέρμπι για την 12η αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Στις 17:30 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου.  

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:
α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)
β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket
γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.