Σκέψεις για επέκταση της συνεργασίας

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο να προτείνουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
19/02/2019 • 07:28
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
  • shares
Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού φέρονται να εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο να προτείνουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η διοίκηση του Ολυμπιακού μελετάει το ενδεχόμενο να προτείνει στον παίκτη, την επέκταση της συνεργασίας τους για έναν ακόμα χρόνο. 

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με τους Πειραιώτες έως το 2020 και πρόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να του προταθεί νέο συμβόλαιο έως το 2021. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον παίκτη της ομάδας του, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στον οποίο ξεκαθάρισε: “Είμαστε δίπλα σου και ότι χρειαστείς θα είμαστε εδώ”. 

Ο Χριστοδουλόπουλος έχει υποστεί ρήξη χιαστών και θα χάσει το υπόλοιπο της εφετινή σεζόν. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να προλάβει την καλοκαιρινή προετοιμασία των Πειραιωτών, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Κυριακή 31 Μαρτίου, 19:30

Live
21/03/2019 • 07:26

Πρεμιέρα με γρίφους, επιφυλάξεις και ιδέες στα προκριματικά του Euro

Η πρεμιέρα στα προκριματικά του Euro 2020 πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιφυλακτικότητα λόγω της δεδομένης ανετοιμότητας των εθνικών ομάδων αλλά λόγω της εποχής όπου οι περισσότεροι παίκτες διανύνουν μια περίοδο φόρτισης