Μπαρτζώκας: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν επί του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Λοκομοτίβ Κούμπαν επί του Παναθηναϊκού για την 4η αγωνιστική του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας προπονητής αναφέρθηκε και στις τρεις φετινές νίκες της ομάδας του σε ισάριθμα ματς με τους «πράσινους».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Είναι η τρίτη φορά που κερδίζουμε τον Παναθηναϊκό. Όλοι γνωρίζουν πως είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, σε κάθε επίπεδο, σε αυτή τη διοργάνωση. Για εμάς που είμαστε κάπως πιο νέοι, αφού είναι η δεύτερη θητεία μας στην Ευρωλίγκα, είναι κάτι μοναδικό. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για τον τρόπο με τον οποίο έπαιξαν. Ήμασταν εξαιρετικοί στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Παναθηναϊκός είχε υπομονή στην επίθεση, βρήκε κάποια ελεύθερα σουτ, με τον Φώτση να μας “πληγώνει” από μακριά. Δείξαμε όμως χαρακτήρα. Θέλαμε πολύ τη νίκη και το δείξαμε. Αξίζει ένα μεγάλο “μπράβο” στους παίκτες μου.

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, όταν ξεκινάς τόσο καλά, είναι εύκολο για την ομάδα που βρίσκεται από κάτω να αντιδράσει. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες που χρησιμοποιούν καλά τα χέρια τους, κι από αυτό έκανε τρία κλεψίματα. Για εμάς, το πιο σημαντικό είναι να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Όταν βρήκε ρυθμό και μείωσε τη διαφορά, μας έπιασε πανικός. Είναι κάτι λογικό όμως, γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας δεν έχουν ξαναβρεθεί σε αυτό το επίπεδο. Πρέπει να μένουμε συγκεντρωμένοι σε αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Τα παιδιά έχουν τον σεβασμό μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν, γιατί κάποιοι, όπως ο Ντιλέινι, είχαν προβλήματα τραυματισμού την τελευταία εβδομάδα.

Κάθε φορά είναι πολύ σημαντική η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε εμείς. Εννοώ το να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι τόσο αγωνιστικά όσο και πνευματικά. Κάναμε προπόνηση τις τελευταίες ημέρες με δέκα μόλις υγιείς παίκτες. Οι προπονητές βάζουν κάποια νέα πράγματα στην ομάδα, όπως έκανε κι ο Παναθηναϊκός. Όπως είπα και πριν το παιχνίδι, κάθε αγώνας είναι μια διαφορετική ιστορία. Ακόμη κι όταν παίζεις κόντρα στον ίδιο αντίπαλο. Θα το ξαναπώ όμως πως η προετοιμασία για ένα τόσο σκληρό παιχνίδι είναι αυτή που κάνει τη διαφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.