Ουζουνίδης: “Έχουμε φτιάξει καλό γκρουπ με καλό κλίμα” (video)

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από την απόδοσή τους κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως οι πράσινοι πρέπει να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μέχρι το τέλος. "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας" είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ικανοποιημένος από τους παίκτες του έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από την απόδοσή τους κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας πως οι πράσινοι πρέπει να πάρουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν μέχρι το τέλος. “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας” είπε ο Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσαμε το παιχνίδι και φαινόταν ότι όποια ομάδα έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε πριν το παιχνίδι καθώς εκτός της διακοπής ήταν και η έλλειψη προπονήσεων και ναι μεν αλλάξαμε λίγο το πρόγραμμα για να μην επιβαρύνουμε τους παίκτες, αλλά φάνηκε στην αρχή του αγώνα ότι μας έλειπε ο ρυθμός. 

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα που έχει μια πολύ καλή επιθετική τετράδα και βγαίνει γρήγορα στην αντεπίθεση. Όταν βγαίναμε από τον άξονα μας έπαιρναν τη μπάλα και έκαναν φάσεις. Το διορθώσαμε αυτό και αλλάξαμε την εικόνα μας. Θα μπορούσαμε και εμείς αν είχαμε ένα καλό πάρσιμο της μπάλας, μια καλή τελική πάσα να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες, να τελειώσουμε περισσότερες φάσεις. 

Μπορώ να πω ότι με όλη αυτή την κατάσταση είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση που δείξαμε και πως έστω και έτσι κερδίσαμε έναν αντίπαλο που δεν βρίσκεται τυχαία στη θέση που είναι. 

Συγχαρητήρια στα παιδιά, ελπίζω αυτή την εβδομάδα να κυλήσει πιο ήρεμα ώστε να ετοιμαστούμε για τα τρία παιχνίδια και να τελειώσουμε καλά τη σεζόν». 

Για το τι έχει πει στους παίκτες του: «Έχω πει ότι είναι καλό που παίζουμε με αυτές τις ομάδες που είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία. Διότι όσα και αν είναι τα προβλήματα σου όταν έχεις να παίξεις με έναν καλό αντίπαλο είναι καλύτερα το μυαλό σου. Πρέπει να δούμε που θα τερματίσουμε, πόσους βαθμούς θα πάρουμε μέχρι το τέλος δεν το ξέρουμε. Να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε φτιάξει ένα καλό γκρουπ μετά τον Ιανουάριο, με καλό κλίμα. Σέβεται ο ένας τον άλλο και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο». 

Για την αποβολή του Μυστακίδη: «Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε εμάς. Θα είναι έκπληξη αν τελειώσουμε ένα ντέρμπι με έντεκα παίκτες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κάναντι: 

«Σήμερα με το αποτέλεσμα δεν είμαστε ευχαριστημένοι, θέλαμε οπωσδήποτε να πάρουμε έναν βαθμό ώστε να εξασφαλίσουμε την έξοδο μας στην Ευρώπη και είμαστε απογοητευμένοι μετά το τέλος του παιχνιδιού. Όσον αφορά το ματς στα πρώτα 30′ μπήκαμε καλά. Το πλάνο μας ήταν σωστό και αυτό φαίνεται και από τις ευκαιρίες που είχαμε σε αυτό το διάστημα. 

Δυστυχώς στο δεύτερο μέρος αφού δεν είχαμε πάρει το προβάδισμα ήρθε το γκολ του αντιπάλου στη συνέχεια κάναμε 4-5 ευκαιρίες αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και μένουμε με την πίκρα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό. 

Θεωρώ ότι μας έλειψε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε γκολ. Να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τον χαρακτήρα που έδειξε με τόσο δύσκολες συνθήκες να πετύχει μια τόσο σπουδαία νίκη. Έχω μεγάλο σεβασμό σε αυτές τις ομάδες». 

Για το αν ο Ατρόμητος αδίκησε τον εαυτό του: «Ναι, όταν στον Παναθηναϊκό κάνεις 7-8 ευκαιρίες και δεν μπορείς να κάνεις γκολ μπορείς να το πεις. Αυτό είναι στη σούμα που μας έλειψε». 

Για το αν ο Ατρόμητος έχει εξασφαλίσει την Ευρώπη: «Δεν ξέρω ακόμα τα αποτελέσματα από τα άλλα παιχνίδια. Αν νίκησε η Ξάνθη έχει πιθανότητες για την 4η θέση αν κάνει τρεις νίκες και εμείς τρεις ήττες. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και να κερδίσουμε τον Πλατανιά στο επόμενο παιχνίδι». 

Για την ερχόμενη περίοδο: 
«Οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Πάντα να είμαστε στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αυτό απαιτεί σκληρή δουλειά, αλλά είμαστε αισιόδοξοι, αυτό είναι το μεγάλο κίνητρο για όλους μέσα στον σύλλογο να διατηρήσουμε και του χρόνο και να μην ξεχνάμε ότι η 4η θέση είναι σαν πρωτάθλημα για τον Ατρόμητο καθώς μπροστά μας έχουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Αυτό θα επιδιώξουμε και μαθηματικά την επόμενη εβδομάδα». 

Για το αν περίμενε καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες του με το αριθμητικό πλεονέκτημα: «Σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες ευκαιρίες αλλά είχαμε δυο καλές στιγμές. Θεωρώ πως θα πρέπει αν το ξεχάσουμε και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο ματς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.