Μαουρίσιο: "Βρισκόμαστε σε εκπληκτική κατάσταση"

Ο Βραζιλιάνος του ΠΑΟΚ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και σε αυτό με τον Απόλλωνα
14/02/2019 • 01:12
Ο Μαουρίσιο
  • shares
Ο Μαουρίσιο έκανε δηλώσεις σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας και πιο συγκεκριμένα στη «lance.com.br». Ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Είπε: "Είχαμε μια αναμενόμενη διαφορά και έπρεπε να τη διαχειριστούμε έξυπνα. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, γνωρίζοντας τα δεδομένα, κάτι που μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Γνωρίζαμε πως ένα πιθανό στραβοπάτημα δεν θα ήταν καταστροφικό. Είναι, επίσης, σημαντικό πως με τη νίκη μας απέναντι στον βασικό μας αντίπαλο, δείξαμε την εκπληκτική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε".
Αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα που ακολουθεί. Και είπε: "Θα είναι και αυτό δύσκολο καθώς είναι από τα παιχνίδια που η θεωρητικά μεγάλη ομάδα μπορεί να... γκελάρει. Θα πρέπει να έχουμε την ίδια σοβαρότητα που είχαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αυτή πρέπει να είναι η μόνη μας σκέψη".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.