Ο Αστέρας υποδέχθηκε το Γυμνάσιο Άστρους (pics, video)

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης είχαν την Τετάρτη μαθητές από το Γυμνάσιο Άστρους.
13/02/2019 • 19:48
Ο Αστέρας υποδέχθηκε το Γυμνάσιο Άστρους
  • shares
Την ευκαιρία να επισκεφθούν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Τρίπολης είχαν την Τετάρτη μαθητές από το Γυμνάσιο Άστρους. 

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Υπεύθυνο Αποκατάστασης των ποδοσφαιριστών του Αστέρα, Γιώργο Πριόνα, ο οποίος τους μίλησε για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός του και τη σημασία που αυτό έχει για την επαγγελματική διαδρομή των αθλητών.

Ο Αστέρας προσέφερε πρωινό και αναμνηστικά στους μαθητές του Άστρους, οι οποίοι ξεναγήθηκαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. 

Η ομάδα της Τρίπολης εξακολουθεί να στηρίζει τη νέα γενιά, να "συστήνεται" μαζί της και να την "αγκαλιάζει" για μια κοινή πορεία. 


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία