Μέσα ο Κάργας, πρόβλημα με Σιόντη (pics)

Με νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τον Γιάννη Κάργα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ηπειρώτικης ομάδας για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο. Πρόβλημα με Σιόντη.
13/02/2019 • 19:39
Μέσα ο Κάργας, πρόβλημα με Σιόντη
  • shares
Με νέο πρόσωπο στις προπονήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τον Γιάννη Κάργα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ηπειρώτικης ομάδας για τον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο πρώην αμυντικός της Ντιναμό Μπρεστ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας και πλέον είναι στο χέρι του Γιάννη Πετράκη το αν θα τον πάρει στην αποστολή.

Από εκεί και έπειτα τα προβλήματα για τον Κρητικό τεχνικό είναι αρκετά και σημαντικά. Αποστολόπουλος, Ξύδας και Παμλίδης παραμένουν τραυματίες, ενώ στη λίστα προστέθηκε και το όνομα του Σιόντη, ο οποίος με οστικό οίδημα θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες.

Επίσης, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Κρίζμαν, αλλά και στον Λάσα, ο οποίος ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ενδυναμωσης. 

Οι υπόλοιποι είχαν ασκήσεις αντοχής, γρήγορα παιχνίδια με πάσες και στο τελείωμα διπλό αμυντικής τακτικής, ενώ πριν την προπόνηση οι παίκτες παρακολούθησαν βίντεο με σκοπό την ανάλυση του αγώνα του Σαββάτου με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.