Τα πλάνα του Κόντη για τον ΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΟΚ τη Δευτέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΟΚ τη Δευτέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μετά την ισοπαλία στη Λιβαδειά, οι «Πειραιώτες» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, την ώρα που οι παίκτες της ομάδας από το νησί της Κέρκυρας δίνουν μάχη παραμονής στην κατηγορία.

Για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου, τη Δευτέρα θα είναι ξανά ανοικτές οι θύρες του Καραϊσκάκη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» εξέτισαν την ποινή τους. Εντός έδρας ο Ολυμπιακός έχει απολογισμό εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Μακριά από την Κέρκυρα ο ΑΟΚ δεν έχει πάρει τρίποντο. Απέσπασε πέντε ισοπαλίες και γνώρισε οκτώ ήττες.

Ο Χρήστος Κόντης, δεν έχει στη διάθεσή του τον Σισέ που είναι τιμωρημένος. Οι Ιγκόρ Σίλβα, Ζιλέ, Μποτία και Ίβουσιτς έμειναν εκτός για λόγους τακτικής, ενώ Σεμπά και Οτζίτζα δεν υπολογίζονται. Ο Ταχτσίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνατο και είναι στην αποστολή, μαζί με το νέο «αίμα», Βέργο και Βρουσάι.

Τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνουν οι Προτό, Ελαμπντελαουί, Ενγκελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Μάρτινς, Μιραλάς, Φορτούνης, Μάριν και Ανσαριφάρντ.

Στην αποστολή είναι οι Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος, Βρουσάι. 

Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο νησί των Φαιάκων, ο ΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Γρομμητσάρη στο 16ο λεπτό. Με ανατροπή του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ερυθρόλευκοι» έφθασαν στη νίκη. Ισοφάρισε ο Μποτία στο 46ο λεπτό, ενώ στο 65ο λεπτό ο Τζούρτζεβιτς έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στους «Πειραιώτες». Τρία λεπτά αργότερα διαμορφώθηκε το τελικό 1-3 από τον Μάριν.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον ΑΟΚ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις επτά και μισή το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από το novasports1HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.