Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον Βλ. Σταθοκωστόπουλο

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ευχαριστεί τον γνωστό επιχειρηματία και φίλαθλο του συλλόγου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της.
Νίκος Τζουάννης
13/02/2019 • 15:37
Ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί δημόσια τον επιφανή επιχειρηματία και πιστό φίλαθλο του συλλόγου, Βλάση Σταθοκωστόπουλο για τη συνδρομή του στη διεξαγωγή της εκδήλωσης κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Ο κ. Σταθοκωστόπουλος βοηθάει εμπράκτως επί δεκαετίες το σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και, για πολλοστή φορά, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας, διαθέτοντας στην ΠΑΕ όλα όσα ζητήθηκαν, προκειμένου να διεξαχθεί η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης στο κορυφαίο εστιατόριο «Διόνυσος Zonar’s». Ραντεβού την επόμενη χρονιά"!

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 15:00

Live
loading the player...