Στροφή στους εν Ελλάδι στόχους

Η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί πλέον προτεραιότητα, αλλά και... μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, που καλείται να αφήσει πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μέταλιστ.

Η κατάκτηση του νταμπλ αποτελεί πλέον προτεραιότητα, αλλά και… μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, που καλείται να αφήσει πίσω του τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Μέταλιστ. Έτσι κι αλλιώς οι “ερυθρόλευκοι” είχαν σαν στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, αλλά η δίψα για μια ευρωπαϊκή πορεία ήταν μεγάλη.

Η επόμενη μέρα βρίσκει από τη μία τους Πειραιώτες στεναχωρημένους από τον τρόπο που αποκλείστηκαν από τα προημιτελικά, από την άλλη, όμως, έτοιμους να ανασυνταχθούν και να αφοσιωθούν στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους. Αυτό ήταν και το μήνυμα στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τέλος του αγώνα με τη Μέταλιστ, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να ζητάει τη νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής (18/3) με τον Παναθηναϊκό.

Την ώρα που οι “ερυθρόλευκοι” οφείλουν να κρατήσουν μόνο τα θετικά της φετινής πορείας στην Ευρώπη, αγωνία ενόψει του μεγάλου αγώνα στο ΟΑΚΑ επικρατεί και στο μέτωπο των τραυματιών. Ιμπαγάσα, Μανιάτης και Τοροσίδης αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και κατά τη διάρκεια της μέρας θα γίνει γνωστό αν θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό Στάδιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.