Γιαννιώτης: "Εύχομαι το καλοκαίρι να παίζω αλλού" (video)

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης στα βραβεία ΠΣΑΠ κατά την παραλαβή του βραβείου του τόνισε πως ελπίζει γρήγορα να περάσουν οι δύσκολες σιτγμές που περνάει και το καλοκαίρι να αγωνίζεται κάπου άλλου.
12/02/2019 • 21:20
Γιαννιώτης και Τζόρτζεβιτς στα βραβεία ΠΣΑΠ
  • shares
Ο Ανδρέας Γιαννιώτης παρέλαβε δύο βραβεία για την περσινή εξαιρετική του χρονιά με τη φανέλα του Ατρόμητου. Πρώτα αυτό του καλύτερου τερματοφύλακα και εν συνεχεία αυτό του τερματοφύλακα της καλύτερης εντεκάδας της χρονιάς.

Όταν παρέλαβε το δεύτερο βραβείο και κατόπιν σχετικής ερώτησης για τις δύσκολες στιγμές που περνάει τη δεδομένη χρονική στιγμή είπε πως όλοι αθλητές περνούν ανάλογες δύσκολες στιγμές στην καριέρα τους, ωστόσο όλα γίνονται για κάποιο λόγο και ευελπιστεί σύντομα να λήξουν θετικά για εκείνον ευχόμενος το καλοκαίρι να έχει φύγει από τον Ολυμπιακό και να αγωνίζεται κάπου αλλού.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/06/2019 • 07:26

Προβάδισμα λογικής με γκολ για Αργεντινή, Κολομβία και Ελσίνκι

Η Ελσίνκι φαίνεται να έχει βρει κάποια καλά στοιχεία κι απόψε θα τα χρειαστεί με αντίπαλο μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Προβάδισμα νίκης έχουν η ΚΡ του Ρέϊκιαβικ και η Βάρμπεργκς. Ακόμα πιο δυνατά φαβορί η Κολομβία με την Αργεντινή