Αποφάσεις για την άνοδο ομάδων στην Α1

Το φετινό... φαινόμενο της διεξαγωγής της Α1 με 13 ομάδες ουδείς θέλει να το δει να επαναλαμβάνεται, έτσι ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ έλαβαν από κοινού μια απόφαση για το πως θα γίνεται πλέον η... άνοδος στην κατηγορία. Τα κριτήρια δε θα είναι μόνο βαθμολογικά.

Το φετινό… φαινόμενο της διεξαγωγής της Α1 με 13 ομάδες ουδείς θέλει να το δει να επαναλαμβάνεται, έτσι ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ έλαβαν από κοινού μια απόφαση για το πως θα γίνεται πλέον η… άνοδος στην κατηγορία. Τα κριτήρια δε θα είναι μόνο βαθμολογικά.

Αυτό δε σημαίνει πως όποια ομάδα κατακτά μια θέση στη «μεγάλη» κατηγορία δε θα παίζει την επόμενη σεζόν σε αυτή. Απλώς δε θα μετρά μόνο αυτό. Εφόσον η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν ανάψει το πράσινο φως σε ομάδα, η διοργανώτρια αρχή και η Ομοσπονδία θα την αντικαθιστά εξ αρχής. Χωρίς αναμονή δηλαδή για να προσκομίσουν οι εκπρόσωποι της νέα δικαιολογητικά στην ΕΕΑ. Έτσι, θα συστήσουν μία πενταμελής επιτροπή (τρεις εκπρόσωποι της ΕΟΚ και δύο του ΕΣΑΚΕ), η οποία θα λαμβάνει τις αποφάσεις αυτές.

Όλα τα παραπάνω θα μπορέσουν να ισχύσουν εφόσον η ΕΕΑ εξετάσει εγκαίρως τους φακέλους των ΚΑΕ και εξίσου έγκαιρα αποφασίσει σε ποιες θα δίνει πιστοποιητικά και σε ποιες όχι. Διαφορετικά, η απόφαση που λήφθηκε στο σημερινό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ, αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στην εφαρμογή της.  

Στο μεταξύ, στο Συμβούλιο συζητήθηκε -πέραν του προϋπολογισμού της νέας σεζόν και- το κούρεμα των χρεών των ομάδων προς τους παίκτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.