Ντε Κολό: «Κάθε ματς σαν τελικός»

Ο Νάντο Ντε Κολό χαρακτήρισε τους προημιτελικούς με τη Χίμκι ως τελικούς, τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίσει ξεχωριστά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Νάντο Ντε Κολό χαρακτήρισε τους προημιτελικούς με τη Χίμκι ως τελικούς, τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίσει ξεχωριστά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Γάλλος γκαρντ συμπλήρωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της, ώστε να πάρει την πρόκριση στο Final 4 του Βελιγραδίου. 

Χαρακτηριστικά, ο Ντε Κολό δήλωσε: «Τα επόμενα παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά από εκείνα που προηγήθηκαν στη regular season. Πρέπει να αντιμετωπίζεις κάθε ματς σαν να είναι ο τελικός, επειδή ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Πρέπει απλά να παίξεις και να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, χωρίς να σκέφτεσαι το επόμενο παιχνίδι. Πάμε ένα-ένα ματς και θα δούμε τι θα γίνει».

Επίσης, ο Γάλλος γκαρντ υπογράμμισε: «Δεν γίνεται να χαλαρώσεις σε οποιοδήποτε στάδιο της σεζόν. Έπρεπε να ήμαστε στην καλύτερη κατάσταση από το ξεκίνημα της χρονιάς. Το ίδιο ισχύει ενόψει των play off και στη συνέχεια στο Final 4».

Από την πλευρά του, ο Κόρι Χίγκινς δήλωσε: «Αυτή η ομάδα έχει υψηλούς στόχους κάθε χρόνο. Θέλουμε μονάχα νίκες σε όλα τα παιχνίδια μας. Δεν έχει σημασία η έδρα ή ο αντίπαλος ή η σημασία του αγώνα, εμείς αντιμετωπίζουμε κάθε μας ως τελικό. Έχουμε παίκτες όπως ο Νάντο και ο Σέρχιο, οι οποίοι διεκδικούν τον τίτλο του MVP».

Τέλος, ο Ιτούδης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Ντε Κολό: «Προφανώς είναι ένας από τους σημαντικότερούς μας παίκτες. Το αγωνιστικό στιλ του, η συνεισφορά του, η αφοσίωσή του και η ηγεσία του, όλα μαζί είναι κρίσιμα για εμάς. Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες, αλλά εκείνος είναι ξεχωριστός. Είναι ο δημιουργός μας, αλλά την ίδια ώρα είναι και ο εκτελεστής μας. Μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για τον ίδιο και να διαβάζει τις αντίπαλες άμυνες».

Το σχετικό βίντεο:



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.