Σιδηρόπουλος: “Μας κάνουν bullying”

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπογράμμισε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, πως οι Έλληνες διαιτητές δέχονται bullying από τις διοικήσεις των ελληνικών ομάδων.
12/02/2019 • 12:48
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος
  • shares
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος υπογράμμισε στη συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Γραμμένο, πως οι Έλληνες διαιτητές δέχονται bullying από τις διοικήσεις των ελληνικών ομάδων. Ο Έλληνας διαιτητές εξέφρασε τα παράπονά του στον πρόεδρο της ΕΠΟ, στη συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σιδηρόπουλος τόνισε: “Μόνο μια βδομάδα ηρέμησαν τα πράγματα μετά τον ξυλοδαρμό του Τζήλου και στη συνέχεια άρχισαν πάλι οι δηλώσεις από τους παράγοντες και οι ανακοινώσεις από τις ΠΑΕ. Μας συκοφαντούν, μας κάνουν bullying και δεν υπάρχει καμία κατανόηση για τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών, που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο”.

Ο Γραμμένος από την πλευρά του υπογράμμισε: “Πρέπει κι εσείς από την πλευρά σας να βελτιώσετε την απόδοσή σας και να περιορίσετε τα λάθη σας. Έτσι θα κλείσετε στόματα και δεν θα γίνονται αυτά που λέτε”.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
16/06/2019 • 08:13

Ψυχολογικές δοκιμασίες για Ρόζεμποργκ Αλμπαθέτε και Παραγουάη

Νίκη ανάκαμψης θέλει απόψε η Ρόζεμπορκ. Υποδέχεται την φορμαρισμένη Βαλερέγκα και είναι βέβαιο πως θα χρειαστεί πάνω από ένα γκολ για να πάρει αυτό που θέλει. Περισσότερη τύχη έχει η Ίντερ Τουρκού, ενώ στο Κόπα Αμέρικα πιο σαφές είναι το αβαντάζ της Ουρουγουάης