Ξεκαθαρίζει του Κουλιμπαλί στο “τριφύλλι”

Την οριστική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πρόταση που του έχουν καταθέσει, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
12/02/2019 • 11:36
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
  • shares
Την οριστική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πρόταση που του έχουν καταθέσει, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αφρικανός μπακ αξιώνει περισσότερα χρήματα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αν δε ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, τότε δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “πράσινοι” περιμένουν την απάντηση του Κουλιμπαλί έως το τέλος του μήνα, καθώς δε θέλουν να τραβήξει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.