Ξεκαθαρίζει του Κουλιμπαλί στο “τριφύλλι”

Την οριστική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πρόταση που του έχουν καταθέσει, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.
12/02/2019 • 11:36
Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί
  • shares
Την οριστική απάντηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί περιμένουν οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, σχετικά με την πρόταση που του έχουν καταθέσει, για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αφρικανός μπακ αξιώνει περισσότερα χρήματα για να υπογράψει νέο συμβόλαιο, κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να του προσφέρει η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Αν δε ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις, τότε δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές και ο έμπειρος αμυντικός θα μείνει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “πράσινοι” περιμένουν την απάντηση του Κουλιμπαλί έως το τέλος του μήνα, καθώς δε θέλουν να τραβήξει περισσότερο το συγκεκριμένο θέμα.
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/10/2019 • 09:57

Με επιθετικό πνεύμα κι αντίπαλο τις φοβίες της η Σπόρτιγκ Λισαβόνας

Μια ομάδα της 3ης κατηγορίας στην Πορτογαλία, η Αλβέρκα, βρίσκει απόψε μπροστά την η Σπόρτιγκ Λισαβόνας. Ματς όπου πάντως ο ενθουσιασμός του αουτσάϊντερ μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις ανασφάλειες του φαβορί.