Συνεχίζονται οι κινήσεις για την αδειοδότηση

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις προσπάθειες, για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας, για το νέο πρωτάθλημα.
12/02/2019 • 12:16
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου
  • shares
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού συνεχίζει τις προσπάθειες, για να καλυφθούν όλες οι υποχρεώσεις και να μην υπάρξει πρόβλημα με την αδειοδότηση της ομάδας, για το νέο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” προσπαθούν να έρθουν σε συμβιβασμό με τους Αντρέα Στραματσόνι, Λαουτάρο Ρινάλντι και Εζέκιελ Γκονζάλες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές που έχει προς αυτούς και οι οποίες φτάνουν τα 1,8 εκατομμύρια ευρώ. 

Ο Ιταλός τεχνικός αξιώνει να του καταβληθούν συνολικά 585 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο Αργεντινός επιθετικός αξιώνει 620 χιλιάδες ευρώ. Και οι δυο δείχνουν αμετακίνητοι στις θέσεις και αναζητείται η “χρυσή τομή” από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ρυθμιστούν οι συγκεκριμένες οφειλές. Ο Γκονζάλες από την πλευρά του, στον οποίο οφείλονται 600 χιλιάδες ευρώ, εμφανίζεται διαλλακτικός και έτοιμος να συζητήσει με τους ιθύνοντες των “πράσινων”. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.