«Kill Bill» – «Παπ»: Με τύχη και ετοιμότητα

Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σιένας, αλλά Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου θεωρούν πως αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι λίγο τυχεροί και... πανέτοιμοι θα τα καταφέρουν φέτος.

Την περασμένη σεζόν ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σιένας, αλλά Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου θεωρούν πως αν οι «ερυθρόλευκοι» είναι λίγο τυχεροί και… πανέτοιμοι θα τα καταφέρουν φέτος.

Οι δύο άσοι των Πειραιωτών δε σκοπεύουν να δουν τους Ιταλούς να τους κόβουν ξανά το δρόμο προς το Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. «Αυτή τη φορά μακάρι να είμαστε πιο τυχεροί και πιο έτοιμοι, για να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ» τόνισε ο «Kill Bill», μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΙΚΕ. Τόσο εκείνος, όσο και ο Παπανικολάου, έδωσαν το παρών, μίλησαν με τον κόσμο (σ.σ. περί τα 200 άτομα) που βρέθηκε στο κατάστημα της οδού Ερμού και έπαιξαν play station. Ο πρώτος επέλεξε Λέικερς και ο δεύτερος Μπουλς.

Απ’ την άλλη, ο «Παπ» αναφερόμενος στη Σιένα του Ζήση θέλησε να υπογραμμίσει ότι «χρειάζεται μία ομάδα να έχει και τύχη σε τέτοιες σειρές. Υπάρχει λιγότερη από μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε. Θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι, για να προκρθούμε στο Φάιναλ Φορ».

Στο μεταξύ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν και εκείνος που δέχθηκε τις περισσότερες ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους. Απαντώντας στο αν θα ήθελε μία ομάδα γεμάτη αστέρες ή μία με παίκτες-«εργαλεία», ξεκαθάρισε ότι «προτιμώ αυτήν που έχει την κατάλληλη “χημεία” και γενικά νικά. Είτε αστέρες, είτε εργαλεία, φτάνει να έχει νοοτροπία νικητή και χαρακτήρα». Αναφορικά με το πόση ώρα προετοιμάζεται για κάθε αναμέτρηση, τόνισε ότι «αυτό εξαρτάται απ το πρόγραμμα των αγώνων. Συνήθως μία ώρα πριν και μία ώρα μετά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.