Με Βαρέλα και πάλι στο τραπέζι

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ που εναντίον του Ολυμπιακού πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του
11/02/2019 • 20:38
Ο Φερνάντο Βαρέλα
  • shares
Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται αποφασισμένος να βάλει σε τελική ευθεία το θέμα του Φερνάντο Βαρέλα και της ανανέωσης της συνεργασίας. Η συνεργασία του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μέχρι στιγμής, από τις συζητήσεις, δεν υπάρχει συμφωνία. 
Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Βαρέλα έδειξε στην πράξη με τα παιχνίδια που κάνει και με το πάθος που αγωνίζεται ότι μένει ανεπηρέαστος από αυτό το θέμα και το έδειξε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου πρόσθεσε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. 
Εντός των ημερών αναμένονται εξελίξεις καθώς ο Ιβάν Σαββίδης, μιλώντας με τους συνεργάτες του, εξέφρασε τη διάθεση και την επιθυμία αυτό το θέμα να τελειώσει θετικά. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.