«Στόχος της Μακάμπι το Φάιναλ Φορ»

Από τη μία οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και πάνε για... Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, από την άλλη ο Γιογκέβ Οχαγιόν... απειλεί.

Από τη μία οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τον πρώτο τίτλο της σεζόν και πάνε για… Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, από την άλλη ο Γιογκέβ Οχαγιόν… απειλεί. Συγκεκριμένα ξεκαθαρίζει στους «πράσινους» πως η Μακάμπι θέλει να βρεθεί εκείνη στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Ισραηλινός άσος της τόνισε πως ναι μεν η διαδρομή προς την Πόλη δε θα είναι εύκολη με αντίπαλο τον Πρωταθλητή Ευρώπης στα πλέι-οφ, εκείνος και οι συμπαίκτες του το έχουν βάλει στόχο να τα καταφέρουν δε. «Έχω υψηλές φιλοδοξίες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη σειρά. Ο στόχος είναι να χαροποιήσουμε τον κόσμο και να περάσουμε στο Φάιναλ Φορ», τόνισε.

Η ώρα που θα ξεκινήσει η σειρά των αναμετρήσεων τους… κοντοζυγώνει και ο Οχαγιόν ομολογεί -μιλώντας στην ιστοσελίδα «sport5.co.il»- πως το μυαλό των παικτών του Μπλατ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό. «Έχουμε μπροστά μας δύο αναμετρήσεις για την Αδριατική Λίγκα. Αλλά δεν είναι εύκολο να αφήσουμε στην άκρη τα playoffs. Σκεφτόμαστε διαρκώς τον Παναθηναϊκό. Οι ομάδες στην Αδριατική Λίγκα αγωνίζονται όπως ο Παναθηναϊκός κι αυτό μας βοηθά να προετοιμαστούμε. Δεν τον έχει δει ακόμα σε video, αλλά έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε αναλόγως» και συμπλήρωσε πως «ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες με παρελθόν και παρόν απ’ τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη. Πρέπει να τον σεβαστούμε, αλλά και να τον κοιτάξουμε στα μάτια. Είναι το φαβορί, αφού τερμάτισε πρώτος στον όμιλό του κι έχει το πλεονέκτημα έδρας. Απ’ την άλλη εμείς έχουμε καλή ομάδα κι έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε και μακριά απ’ την έδρα μας. Θα επικεντρωθούμε στον Παναθηναϊκό και θα προετοιμαστούμε μέσα απ’ τις υποχρεώσεις μας στην Αδριατική Λίγκα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.