Διαψεύδει η ΠΑΕ για ξένους επενδυτές

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «enikos.gr», υπάρχει ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την αγορά του Παναθηναϊκού ωστόσο από την πλευρά της ομάδας διαψεύδουν το συγκεκριμένο σενάριο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «enikos.gr», υπάρχει ενδιαφέρον ξένων επενδυτών για την αγορά του Παναθηναϊκού ωστόσο από την πλευρά της ομάδας διαψεύδουν το συγκεκριμένο σενάριο. 

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: 

«Πρόταση-βόμβα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αλαφούζος προκειμένου να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της «ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Όπως αποκαλύπτει το enikos.gr όμιλος ξένων επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στην Αγγλία και τη νοτιοανατολική Ασία έχει υποβάλει στον Γιάννη Αλαφούζο την εξής πρόταση.

Προσφέρει 13 εκατ. ευρώ για το πακέτο των μετοχών, «χαρίζει» στον κ. Αλαφούζο τα 7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ομάδας και ακόμη προσφέρει 7,5 εκατ. ευρώ για την αγορά και των ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Παναθηναϊκού στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου. Επίσης, ο επιχειρηματικός όμιλος δεσμεύεται να επενδύσει 20 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Οι ίδιες πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι παρά τη συνολική προσφορά των 27,5 εκατ. ευρώ ο Γιάννης Αλαφούζος αξιώνει επιπρόσθετο ποσό ύψους 13 εκατ. ευρώ». 

Ωστόσο, από το «στρατόπεδο» των «πρασίνων» αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία κρούση από ξένους επενδυτές και κανένα ενδιαφέρον για την απόκτηση της ομάδας.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.