“Θρίλερ” με Ορλάντο Σα

Η Γουλβς και δύο ακόμα ομάδες μπήκαν "σφήνα" για την απόκτηση του Πορτογάλου επιθετικού. Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Δαβάστε τι ισχύει με την περίπτωση του Κορεάτη Λι, την οποία σας αποκάλυψε το novasports.gr.

Η ΑΕΚ βρέθηκε μια ανάσα από τη συμφωνία της με τη Ρέντιγκ, αλλά οι δύο ομάδες δεν έδωσαν τα χέρια, αφού στο …παιχνίδι της απόκτησης του Ορλάντο Σα μπήκαν κι άλλοι “μνηστήρες”. Τελευταίος χρονικά αντίπαλος της Ένωσης στη “μάχη” για την απόκτηση των δικαιωμάτων του Πορτογάλου στράικερ, είναι η Γουλβς. Οι Άγγλοι πριν λίγες μέρες πούλησαν τον Ντενίκ Αφόμπε στην Μπόρνμουθ έναντι του ποσού των 10 εκ. λιρών και πλέον με γεμάτο ταμείο θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Σα. Εκτός από τη Γουλβς υπάρχει η Μακάμπι Χάιφα, μια ακόμα ομάδα από την Τσάμπιονσιπ και μια από την Πορτογαλία που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη της.

Η ΑΕΚ έχει ως βασικό …σύμμαχό της τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο 28χρονος στράικερ έχει συμφωνήσει με τους ανθρώπους του Δικεφάλου και θέλει να φορέσει τα κιτρινόμαυρα για να επιστρέψει τη νέα σεζόν στα ευρωπαϊκά σαλόνια, αλλά όσο δεν υπάρχει συμφωνία με τη Ρέντιγκ, τα πάντα είναι ρευστά. Οι πληροφορίες μάλιστα του novasports.gr θέλουν την πρόταση της Ένωσης να είναι χαμηλότερη απ’ αυτή που παρουσίασαν χθες αγγλικά μέσα ενημέρωσης (σχεδόν 800 χιλ. ευρώ και 40% των δικαιωμάτων του παίκτη υποστηρίζουν οι Άγγλοι ότι δίνει η ελληνική ομάδα). Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Ρέντιγκ συνεχίζονται και ο Ορλάντο Σα παραμένει βασικός στόχος για την κορυφή της επίθεσης. Η σιγουριά πάντως που υπήρχε αργά το βράδυ της Πέμπτης έχει δώσει τη θέση της στη συγκρατημένη αισιοδοξία. Παρά τα εμπόδια που προέκυψαν, στην Ένωση πιστεύουν ότι μπορούν να βρουν τη χρυσή τομή και να ντύσουν τον Πορτογάλο στα κιτρινόμαυρα.

Την ίδια στιγμή άλλωστε, η εναλλακτική λύση που υπήρχε, ο Ισπανός Νταβίδ Μπαράλ, αποφάσισε να μην περιμένει την ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γρανάδα. Στον Δικέφαλο πάντως, τις τελευταίες ώρες έχουν αφήσει στην άκρη κάθε εναλλακτική λύση για την επίθεση και επικεντρώνονται στην απόκτηση του Σα.

Σε ότι αφορά στο δεξί άκρο της επίθεσης, ο Λι Τσουνγκ Γιογκ της Κρίσταλ Πάλας, την περίπτωση του οποίου σας αποκάλυψε χθες το novasports.gr, παραμένει ο πρώτος στόχος της Ένωσης. Η εμπειρία του, η ταχύτητα και η τεχνική του κατάρτιση είναι μερικά από τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζει έναντι των υπολοίπων μετεγγραφικών στόχων για τη θέση αυτή. Μέχρι στιγμής υπάρχει οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών, για δανεισμό του Κορεάτη διεθνή μέχρι το καλοκαίρι, αλλά οι διαπραγματεύσεις επίσης συνεχίζονται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.