Μια σπουδαία διοργάνωση, σε μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση για την Εθνική ομάδα Τένις των Γυναικών

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαίο διοργάνωση Τένις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών, το FedCup - BNP PARIBAS, ξεκινάει αύριο Τετάρτη (18 Απριλίου) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Απριλίου.

Η κορυφαία Μαρία Σάκκαρη μπροστά στο Ελληνικό κοινό 

Όλα είναι έτοιμα για την κορυφαίο διοργάνωση Τένις που έχει φιλοξενήσει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τένις Γυναικών, το FedCup – BNP PARIBAS, ξεκινάει αύριο Τετάρτη (18 Απριλίου) στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 21 Απριλίου. Οι φίλοι του Τένις θα έχουν λοιπόν την ευκαιρία να δουν υψηλού επιπέδου αγώνες και να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Εθνικής ομάδας των Γυναικών για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. 

Η Ελλάδα αγωνίζεται στο Group II του FedCup έχοντας στην σύνθεσή της την κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, την Μαρία Σάκκαρη που βρίσκεται σήμερα στο Νο 49 της παγκόσμιας κατάταξης. Μαζί της θα αγωνισθούν η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου (Νο 171 στον κόσμο) η Ελένη Κορδολαίμη (Νο 504) και η Εμμανουέλα Αντωνάκη (Νο 1212), ενώ προπονητής της ομάδας είναι ο Τάσος Μπαβέλας. 

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για τους αγώνες στο ΤΑΤΟΪ Club και όπως ήταν αναμενόμενο τα εισιτήρια έχουν γίνει ανάρπαστα.  Ήδη τα «μαγικά χαρτάκια» του Σαββάτου (21/04), τελευταίας μέρας της διοργάνωσης, έχουν εξαφανισθεί, ενώ το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τα εισιτήρια των άλλων ημερών. 

Οι αγώνες θα ξεκινούν καθημερινά στις 11π.μ. και θα διεξαχθούν στα χωμάτινα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club. 

Μια σπουδαία αυτή διοργάνωση Τένις Γυναικών ανέθεσε στην Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΦΟΑ), η Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (ITF), αναγνωρίζοντας την μεγάλη ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.  

Η πώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται: https://www.viva.gr/tickets/sports/tatoi-club/fedcup


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.