Νέα πρόταση της Λίβερπουλ για Τεϊσέιρα

Η Λίβερπουλ άκουσε το πρώτο "όχι" από τη Σαχτάρ στην πρόταση που κατέθεσε ύψους 33 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Τεϊσέιρα και αποφάσισε να επανέλθει ανεβάζοντας το ποσό στα 38.3 εκ. ευρώ.

Η Λίβερπουλ άκουσε το πρώτο “όχι” από τη Σαχτάρ στην πρόταση που κατέθεσε ύψους 33 εκ. ευρώ για την απόκτηση του Τεϊσέιρα και αποφάσισε να επανέλθει ανεβάζοντας το ποσό στα 38.3 εκ. ευρώ.

Αγγλικές πηγές αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει να τελειώσει το θέμα άμεσα και ότι έχει… επιλέξει τους “κόκκινους” ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα προέρχονται από το νησί θα πρέπει να μας βάζει σε σκέψεις, καθώς η πληροφόρηση που έχουν συνήθως για παίκτες που αγωνίζονται εκτός Πρέμιερ Λιγκ έχει αποδειχθεί πολλάκις ανακόλουθη των μελλοντικών γεγονότων. 

Ο ίδιος ο παίκτης, πάντως, το μόνο που έχει δηλώσει για την ώρα είναι την ανάγκη του να φύγει από την ουκρανική ομάδα για να διεκδικήσει μια θέση στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας εν όψει του Copa America. 

Στη Σαχτάρ εκτιμούν ότι η αξία του παίκτη αγγίζει τα 50 εκατομμύρια ευρώ, κάτι που αν ισχύει σημαίνει ότι τις δυο πλευρές τις χωρίζει ακόμη το… χάος. Η ομάδα του Μέρσεσαϊντ, όμως, αναμένεται να κάνει υπέρβαση στο μπάτζετ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο που έχει σημειώσει φέτος 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ένα περισσότερο από ότι έχει πετύχει όλη η Λίβερπουλ στην Πρέμιερ Λιγκ!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.